mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان حس ششم♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 6016 بازدید | 1063 پست ♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/02 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mm1345 عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 6604 برای یکیتون ازادهاون یکی دولتیحالا خودتون انتخاب بکنید 😂😂😂🤣🤣🤣 بی شوخی عزیزم واسه من چیهحست خوبه ها تولدم و درس گفتی و شد آنچه باید می شد♥️🥹
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 خوشبحالشکجا با هم آشنا میشنفامیل یا غریبه ناراحت نباش،برای تو هم دست کمی از شوهر یاسمین نداره😃😂حسم میگه فامیله .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 بی شوخی عزیزم واسه من چیهحست خوبه ها تولدم و درس گفتی ظاهر شوهر اینده تو هیکلیه،بدنشازی میره مثل پسرایی که هیکلشون مردونه هست مثل اوناست،لاغره ولی وززشکاری .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 یاسمین کی میرم مکه اصلا میره؟ نمیدونم... .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
mm1345 عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 6604 نمیدونم... بچه اولمون چیه تد زو خدا نخند بهمون 😂😂😂 و شد آنچه باید می شد♥️🥹
مشاور_پوست_مو99 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 177 موفق میشیتعریفس که ازت کرره،خقیقت بوده خیلی ممنونم ازتوندلتون شاد و تنتون سلامت به نیتتون حمد میخونم ممکنه در مورد مهاجرتمم بفرمایید؟ به نظرتون تا بهار ۴۰۳ میتونم مهاجرت کنم؟کدوم کشور؟متشکرم
setif عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 647 تااواسط هفته اینده میدع اها مرسی عزیزم فقد یه چیزی ذهنمو درگیر کرد چجوریه که کارم مرتبط با مربیم میشه؟ یعنی نمیشه متوجه بشی چه کاری هست یا چه زمانی سر کار میرم اخه تازه درسم تموم شده
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 بچه اولمون چیه تد زو خدا نخند بهمون 😂😂😂 بچه تو پسرهیاسمین دختر .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 خیلی ممنونم ازتوندلتون شاد و تنتون سلامت به نیتتون حمد میخونم ممکنه در مورد مهاجرتمم بفرمایید؟ به نظ ... حس میکنم مهاجرتت یه کم زمان میبره،احتمالا تاسال اینده اوکی میشه .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 اها مرسی عزیزم فقد یه چیزی ذهنمو درگیر کرد چجوریه که کارم مرتبط با مربیم میشه؟ یعنی نمیشه متوجه بشی ... منظورم اینه مربیت بهت کمک میکنه توی کارت تا پیشرقت بکنی،حالا یا پارتی بازی درمیاره برات یا مستقیما خودش یه کاری برات انجام میدا .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35867 خیلی ممنونم ازتوندلتون شاد و تنتون سلامت به نیتتون حمد میخونم ممکنه در مورد مهاجرتمم بفرمایید؟ به نظ ... ولی حس میکنم تابهار اینده درست میشه .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
setif عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 647 منظورم اینه مربیت بهت کمک میکنه توی کارت تا پیشرقت بکنی،حالا یا پارتی بازی درمیاره برات یا مستقیما خ ... اها متوجه شدم عزیزم مرسی♥️♥️
setif عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 647 منظورم اینه مربیت بهت کمک میکنه توی کارت تا پیشرقت بکنی،حالا یا پارتی بازی درمیاره برات یا مستقیما خ ... به نظرت خیلی طول میکشه؟ زمانش تقریبی معلوم نیست؟
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عزیزم من تازه وارد برنامه شدم تازه ریپلای کردن یاد گرفتم سوال پرسیدم دوستمون جواب داد. ای جونم خوش اومدین♥️معذرت میخوام♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 میشه بگی من کی باردار میشم جنسیتش سه تا پنج ماه دیگه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته