2777
2789
عنوان

حس ششم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 6016 بازدید | 1063 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی شوخی عزیزم واسه من چیهحست خوبه ها تولدم و درس گفتی

ظاهر شوهر اینده تو هیکلیه،بدنشازی میره مثل پسرایی که هیکلشون مردونه هست مثل اوناست،لاغره ولی وززشکاری

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

موفق میشیتعریفس که ازت کرره،خقیقت بوده

خیلی ممنونم ازتون

دلتون شاد و تنتون سلامت 

به نیتتون حمد میخونم 

ممکنه در مورد مهاجرتمم بفرمایید؟ به نظرتون تا بهار ۴۰۳ میتونم مهاجرت کنم؟کدوم کشور؟

متشکرم

تااواسط هفته اینده میدع

اها مرسی عزیزم فقد یه چیزی ذهنمو درگیر کرد چجوریه که کارم مرتبط با مربیم میشه؟ یعنی نمیشه متوجه بشی چه کاری هست یا چه زمانی سر کار میرم اخه تازه درسم تموم شده

خیلی ممنونم ازتوندلتون شاد و تنتون سلامت به نیتتون حمد میخونم ممکنه در مورد مهاجرتمم بفرمایید؟ به نظ ...

حس میکنم مهاجرتت یه کم زمان میبره،احتمالا تاسال اینده اوکی میشه

اها مرسی عزیزم فقد یه چیزی ذهنمو درگیر کرد چجوریه که کارم مرتبط با مربیم میشه؟ یعنی نمیشه متوجه بشی ...

منظورم اینه مربیت بهت کمک میکنه توی کارت تا پیشرقت بکنی،حالا یا پارتی بازی درمیاره برات یا مستقیما خودش یه کاری برات انجام میدا

خیلی ممنونم ازتوندلتون شاد و تنتون سلامت به نیتتون حمد میخونم ممکنه در مورد مهاجرتمم بفرمایید؟ به نظ ...

ولی حس میکنم تابهار اینده درست میشه

عزیزم من تازه وارد برنامه شدم تازه ریپلای کردن یاد گرفتم سوال پرسیدم دوستمون جواب داد.

ای جونم خوش اومدین♥️معذرت میخوام♥️

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

میشه بگی من کی باردار میشم جنسیتش

سه تا پنج ماه دیگه

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته