mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان حس ششم♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 6015 بازدید | 1063 پست ♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/02 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 آره دعوا بوده . پس امسال هم اگه مریض بشه مثلا چند ماه بعد. بمن نمیگن ک تو باعثی؟ ممنونم میشه بگی نه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
_hana1 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4961 یه کم سختی هارو تحمل کنی درست میشه اون بهم فکر میکنه؟ بهم علاقه داره؟ ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
leila۲۳۷۱ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5442 پسرمیشه زندگیم درست میشه؟آزمون دفعه بعد قبول میشم؟ خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35860 کراشمو نمیتونم فراموش کنم 😭به یه چیزی پیله کنم میکنم همه چی رو بسپار. به خدابه خدا بگو اگرکراشت به صلاحته وقسمت هم هستین،مهرش رو بیشتر کنه توی دلت ولی اگه قسمت هم نیستین خدا جوری از قلبت وذهنت پاکن کنه که انگار کراشت ازاول وجود نداشته .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 مانتویی باججاب حس کردم سر یه صندلی قرمز رنگ هوای افتابی بهت میگه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mahsaaaajooooon عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 2139 آره داشتم میگفتم براتحس میکنم سینا خواهر داره؟ عزیزم زمان ازدواجم ؟با چه شخصیه؟با علی ازدواج دارم؟مامان مصطفی چرا زنگ نزد ؟
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 کم کم کار سینا راه میوفته،وضعش بهتر میشه.حس میکنم مدیرعامل شرکته،یا مدیرشرکت 🥺یس اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
نگار۳۱۳ عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 467 پسریه سرگرمی تو رو خدا جواب منو بدید آزمونی که امروز صبح دادم رو قبول می شم
_hana1 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4961 احتمالش کمه،بیشتر نلاش کنی حتماقبولی حس میکنی امسال قبول میشم؟ ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35860 اون بهم فکر میکنه؟ بهم علاقه داره؟ اره .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
یونسیه عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3686 اره حستو به منم میگی؟ بهم فکر میکنه ؟ کی میبینمش ، چرا دوری میکنه؟!☘️ بزرگ شدیم وآرزوهایمان در کودکی جا مانده💔☘️
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 م نام نمیدونم ماشین داره یا نه ولی باباش ماشینش زرشکیه تیره ست حس کردم ۲۰۶ هستهی فقط مبین میاد تو ذهنم مرتضی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 10687 درمورد اون شخص درست فکر مبکنم؟کی اون اتفاق نیافته؟موفق میشم معامله رو انجام بدم؟ چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!