mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان حس ششم♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 6015 بازدید | 1063 پست ♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/02 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 خودسینا توی شرکت کارمیکنه؟؟ شرکتش تازست اره چی حس کردی؟ماشین آقای م مشکیه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 اگه بگم آخرین بار که من واقای م نام همدیگه رو دیدیم،۴ماه پیش بود. باورت میشه!؟😕😕😕🥲🥲 اگه من بگم از عید ندیدمش باورت میشه؟🥴🤕میبینیش گل خوشگلم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عزیزم اسمت رو میگی همون مهتا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 سینا فکرکنم صداش خوبه،توی خلوت هر ازگاهی میخونه اینو نمیدانم تاحالا تنها نبودم باهاش😂😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عزیزم همسرم کی باهام اشتی میکنه؟ و زنگ میزنه؟ دوتا سه هفته تقصیر شما بود دعوا؟خیلی گیر دادی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
حصارسکوت عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2673 دوتا سه هفته تقصیر شما بود دعوا؟خیلی گیر دادی؟ ممنون،، دوتامون مقصر 💔
نوتلاجذاب عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 615 دوتا سه هفته تقصیر شما بود دعوا؟خیلی گیر دادی؟ میشه بگی کسی ک تلگرام پیام داده تو این چند روز کیه و قصدش چیه
نوتلاجذاب عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 615 آره داشتم میگفتم براتحس میکنم سینا خواهر داره؟ میشه بگی کسی ک تلگرام بهم پیام داده کیه ؟ ابلفضل یا رضا یا کس دیگه ؟ قصدش چیه؟
دخترگلم۳ عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 597 نه ولی بخاطر مریضی پدرشوهرت هنسرت خیلی به هم میریزه دعوا چیزی بوده؟خیلی حالشون بد نمیشه آره دعوا بوده . پس امسال هم اگه مریض بشه مثلا چند ماه بعد. بمن نمیگن ک تو باعثی؟ ممنونم میشه بگی
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35843 اولالا😂😂🥺چادری هستی یا مانتویی با حجاب؟ مانتویی باججاب .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35843 شرکتش تازست اره چی حس کردی؟ماشین آقای م مشکیه؟ کم کم کار سینا راه میوفته،وضعش بهتر میشه.حس میکنم مدیرعامل شرکته،یا مدیرشرکت .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35843 شرکتش تازست اره چی حس کردی؟ماشین آقای م مشکیه؟ م نام نمیدونم ماشین داره یا نه ولی باباش ماشینش زرشکیه تیره ست .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35843 اگه من بگم از عید ندیدمش باورت میشه؟🥴🤕میبینیش گل خوشگلم چقدر شبیه همیم😬😬😬منم همون اول عید دیدمش😂😂😂 .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35843 همون مهتا مهتا چقدرشبیه هستیم😯😎😎😎اول اسم تو م داره وپسره اول اسمش سبرای من برعکسه اول اسم من س داره اسم اون م😂😂 .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35843 شرکتش تازست اره چی حس کردی؟ماشین آقای م مشکیه؟ حس میکنم بهار اینده همونطورکه گفتم سینا بهت ابراز علاقه میکنه،خواساگاری رسمی اوایل مهرهست .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️