2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا بخلم

نمیام بخلت بی ابد  

مورمورم مشه  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
بچه ها ده سال دیگه توی سایت هستید؟😁

🤔🤔🤔🤔

با عروس و دامادم میام😆😆😆😆

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  
من ک رفتم پست بزارید در سایت تخته نشه😭نزارید شمعدونیا دق کنن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خا رفتم هر تاپیکی اول پست مینویسم به یاد شاد روان الاهه😆😆

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
😁😁😁😁😁😁😁😁من و کتی تا اون موقع علوس شدیم😁

تیکر چرا گذاشتی😲😲😯😵

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓

ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻮ ﻣﻬﺪﮐﻮﺩﮎ ﺍﺯ ﻣﻌﻠﻢ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ: ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺩﺧﺘﺮ 6 ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻢ ﺣﺎﻣﻠﻪ ﻣﯿﺸﻪ؟!

ﻣﻌﻠﻢ ﻣﯿﮕﻪ : ﻧﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ!!

ﭘﺴﺮﻩ ﺍﺯ ﺗﻪ ﮐﻼﺱ ﺩﺍﺩ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺧﯿﺎﻟﺖ ﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪ ﺗﺮﺳﻮ 😒😂

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
داره بهم غلبه میکنه

زوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووده جلوشو بگیر لامصب  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
داره بهم غلبه میکنه

زوده که مگه مورغی😐