2777
2789
داره بهم غلبه میکنه

من خوابم نمیبرهع😒 یه سواللل دارم 

چرا کف پا مونداارههععععع 😜😅

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻮ ﻣﻬﺪﮐﻮﺩﮎ ﺍﺯ ﻣﻌﻠﻢ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ: ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺩﺧﺘﺮ 6 ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻢ ﺣﺎﻣﻠﻪ ﻣﯿﺸﻪ؟! ﻣﻌﻠﻢ ﻣﯿﮕﻪ : ﻧﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ!! ﭘﺴﺮﻩ ﺍﺯ ...

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻮ ﻣﻬﺪﮐﻮﺩﮎ ﺍﺯ ﻣﻌﻠﻢ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ: ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺩﺧﺘﺮ 6 ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻢ ﺣﺎﻣﻠﻪ ﻣﯿﺸﻪ؟! ﻣﻌﻠﻢ ﻣﯿﮕﻪ : ﻧﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ!! ﭘﺴﺮﻩ ﺍﺯ ...

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای لعنت به شیطون پدرسگ

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
 وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای لعنت به شی ...

😂😂😂😜😜

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
زوده که مگه مورغی😐

😆😆😆😆😆😆😆

شماهام اگه از ۷ صبح تا الان یریز بیدار بودین و ماموریت میرفتین تا الان با مرغاتون خوابیده بودین😆😆😆

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  
همونطور ک کف دست مو نداره قانع شدی؟😁

نه حالا سوالم دوتا شد 😅😂

چرا کف پا و دست مو نداره😝😜

سما چرا هی میری میای ؟ نکنه اسهال داری ابجی  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
😆😆😆😆😆😆😆 شماهام اگه از ۷ صبح تا الان یریز بیدار بودین و ماموریت میرفتین تا الان با مرغاتون خو ...

ما خیلی لکسوری هستیم ۷صبح بیدار نمیشیم😂

اَلسَلامُ عَلی الحُسَین وعَلی علیِ بن الحُسَین وعَلی اولادِالحُسَین وعَلی اصحابِ الحُسَین
من خوابم نمیبرهع😒 یه سواللل دارم  چرا کف پا مونداارههععععع 😜😅

حالا اونجا فقط مو نداره راحتیم یه کاری کنید مو دراره😒😒😒

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓