2777
2789
داره بهم غلبه میکنه

من خوابم نمیبرهع😒 یه سواللل دارم 

چرا کف پا مونداارههععععع 😜😅

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻮ ﻣﻬﺪﮐﻮﺩﮎ ﺍﺯ ﻣﻌﻠﻢ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ: ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺩﺧﺘﺮ 6 ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻢ ﺣﺎﻣﻠﻪ ﻣﯿﺸﻪ؟! ﻣﻌﻠﻢ ﻣﯿﮕﻪ : ﻧﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ!! ﭘﺴﺮﻩ ﺍﺯ ...

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻮ ﻣﻬﺪﮐﻮﺩﮎ ﺍﺯ ﻣﻌﻠﻢ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ: ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺩﺧﺘﺮ 6 ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻢ ﺣﺎﻣﻠﻪ ﻣﯿﺸﻪ؟! ﻣﻌﻠﻢ ﻣﯿﮕﻪ : ﻧﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ!! ﭘﺴﺮﻩ ﺍﺯ ...

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای لعنت به شیطون پدرسگ

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
 وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای لعنت به شی ...

😂😂😂😜😜

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
زوده که مگه مورغی😐

😆😆😆😆😆😆😆

شماهام اگه از ۷ صبح تا الان یریز بیدار بودین و ماموریت میرفتین تا الان با مرغاتون خوابیده بودین😆😆😆

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  
همونطور ک کف دست مو نداره قانع شدی؟😁

نه حالا سوالم دوتا شد 😅😂

چرا کف پا و دست مو نداره😝😜

سما چرا هی میری میای ؟ نکنه اسهال داری ابجی  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
😆😆😆😆😆😆😆 شماهام اگه از ۷ صبح تا الان یریز بیدار بودین و ماموریت میرفتین تا الان با مرغاتون خو ...

ما خیلی لکسوری هستیم ۷صبح بیدار نمیشیم😂

اَلسَلامُ عَلی الحُسَین وعَلی علیِ بن الحُسَین وعَلی اولادِالحُسَین وعَلی اصحابِ الحُسَین
من خوابم نمیبرهع😒 یه سواللل دارم  چرا کف پا مونداارههععععع 😜😅

حالا اونجا فقط مو نداره راحتیم یه کاری کنید مو دراره😒😒😒

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓