2777
2789
😁😁😁😁ب خدا بودم😁نمیدونستم میشه عضو شد😁😂😂😂😂

پس همون تعجب کردم 😄😄😄😄

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من نخوندم😁توخصوصی برام بفرس اینجافقط سلام صلوات بفرس خواهر😝

😜😂😂😂 بر محمد و ال محمد. صلوات😍😊

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
اگه دختره خوبی باشی اذیتت نمیکنم زیاد    

بیا کتی👠پام گیره فعلا اینو بگیر تا بعد 😓

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
وای من نخوندم😁توخصوصی برام بفرس اینجافقط سلام صلوات بفرس خواهر😝

تو تا آخر ماه صفر فقط فایل مداحی بذار تاپیک سخنرانی بذار😆😆😆😆😆😆😆😆😆

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  
بیا کتی👠پام گیره فعلا اینو بگیر تا بعد 😓

پات دسته کیه؟  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

وای خدا امضای منو نگا حالا خوبه مسابقه ام تموم شده جایزه هارم بردن😒😒😒

خوبترش اینه که اصلا عکسمو تایید نکردن 😒😒😒

چه دلم خجسته بوده تبلیغم کردم 😓

‏دوستم سه ماهه به خانوادش التماس میکنه براش گوشی بخرن، الان استوری گذاشته سوپرایز باباااا😍😍

😐😂😂

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼