2777
2789
ﺑﭽﻪ ﺗﻮ ﻣﻬﺪ ﮐﻮﺩﮎ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﻣﯿﮕﻪ 👶 ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺗﻮﺍﻡ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﺗﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﻦ؟! 🤔 ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﻣﮕﻪ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺗﻮ ﻣ ...

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  
ﺑﭽﻪ ﺗﻮ ﻣﻬﺪ ﮐﻮﺩﮎ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﻣﯿﮕﻪ 👶 ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺗﻮﺍﻡ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﺗﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﻦ؟! 🤔 ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﻣﮕﻪ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺗﻮ ﻣ ...

هااانی 

نهههه واسه خدافظی زود نکن این کارارو 😂😂😂😂

تو شدی 🌙من👶❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده نشسته،رعايت كن  

حالا شد  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
بده اشکال نداره ما هستیم😆😆😆

یا خدا اینام همدستشن غریب گیر اوردید 😨

من که عجقتونم دلتون میاد 😃

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
 خانواده نشسته،رعايت كن    

😔باچه

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
نمیتونسته نظر بده چون بسته اینترنت نداشته😆😆😆😆😆😆😆😆

😂😂😂😂

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
یا خدا اینام همدستشن غریب گیر اوردید 😨 من که عجقتونم دلتون میاد 😃

اگه دختره خوبی باشی اذیتت نمیکنم زیاد  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
الان میزنم تو دهنه خانواده😆😆😆😆 ادامه بده زدم😆😆😆😆😆

😝😜😂😂😂 جیگریییی قوبونت😍😘 

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
یا خدا اینام همدستشن غریب گیر اوردید 😨 من که عجقتونم دلتون میاد 😃

آره دلمون میاد چیییجوووووووووورررررررر😆😆😆😆😆

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه