2777
2789
عنوان

marzi زایمان کرد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 110 پست
بچه ها من يه نكته جالب بگم من مرضي پارسال بودما يعني پارسال همين روز رفتم برا سزارين كاش شماها اون م ...

😁

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=45537753]حال

چرا نشه،راحت باش 😁😁😁

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
یبارحواسم نبودکنار دومادمون به شوهرم گفتم اه مسخرشودربیاری مسخرمودرمیارم😃😂😂 😂 تا یه هفته ازمهم ...

من اينو يه مدل منشوري هم ادا كردم به شوهرم😬😂

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
یبارحواسم نبودکنار دومادمون به شوهرم گفتم اه مسخرشودربیاری مسخرمودرمیارم😃😂😂 😂 تا یه هفته ازمهم ...

مسخره دقیقا چیه که میخوای درش بیاری؟زشته درنیار اینجا بچه نشسته😁

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
سلام عزیزم . دخترم خوبه خداروشکر چیزی نبود من حساس بودم 

خداروشکر،گفتم که الکی استرس نگیر

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
خداروشکر،گفتم که الکی استرس نگیر

حالا پوست پشت سرش قرمز شده و اینکه من زیاد پشت سر نميخوابونمش که بخواد قرمز بشه بیشتر رو پهلو هست ولی دقیقا پشت سرش پوستش قرمز شده فردا میخوام ببرمش دکتر 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
به نظر من این تاپیکا واقعادیگه داره .. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . ...

پس یکی هم خودت بزار.مزش بیشتره

فقط ارسو نه  همتون تاپیک جدا بزارید جوری همه مخالفا خودشون خواهش کنن که قطع دسترسی بشن😂

آرسو و یگانه اول باید وارد میدون بشن شور بدن بقیه خودشون در ادامه هی تاپیک میزنن از شااااااینا چه خبر

صبح میشه این شب، باز میشه این در 
حالا پوست پشت سرش قرمز شده و اینکه من زیاد پشت سر نميخوابونمش که بخواد قرمز بشه بیشتر رو پهلو هست ول ...

آخی شاید عرق سوز شده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792