2777
2789
عنوان

marzi زایمان کرد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل جون از دیروز که گفتم پسرم کم تکون خورده  یعنی امروزفکر کنم تو شکمم جشن و پای کوبی راه انداخ ...

اخی عززیییزم.این دوره ها طبیعیه یه روز تکون نمیخوره روز بعد بیشترتر تکون میخوره.

همون بخاطر خستگیت بود

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
آرسو و یگانه اول باید وارد میدون بشن شور بدن بقیه خودشون در ادامه هی تاپیک میزنن از شااااااینا چه خب ...

من الان یه تاپیک بزنم برامرضی؟

میخام فوش بخورم 😃😂

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
من الان یه تاپیک بزنم برامرضی؟ میخام فوش بخورم 😃😂

یعنی من الان فوش خوردم،🤔😐

دلتون میاد؟

من باردارم نی نی ناراحت میشه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

زیرآبیارو عشقه😂

محبوبه باردار شدم تو تاپيک خبر نگفتی جنسیت بچم مشخص شد نگفتی زایمان هم کردم نگفتی  بابا من تو ...

واا مطمئنی اون موقع که زایمان کردی خبر سرپا بود ؟ من مسوولش بود؟ عذر تقصیر عزیزم

برم بگردم اگه نبود چیزی درموردت بهت قول میدم بارداری چهارمی رو خیلی ویژه خودم خبرشو همگانی کنم😆

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊
واا مطمئنی اون موقع که زایمان کردی خبر سرپا بود ؟ من مسوولش بود؟ عذر تقصیر عزیزم برم بگردم اگه نبود ...

23 مرداد زایمان کردم تاپيک هم زدم هم موقع بیمارستان رفتنم هم بعد از زايمانم عکس خوشگل مامان تو اتاق عمل گذاشتم تاپيکم هست 

چهارمی در کار نیست گولم نزن 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
واا مطمئنی اون موقع که زایمان کردی خبر سرپا بود ؟ من مسوولش بود؟ عذر تقصیر عزیزم برم بگردم اگه نبود ...

تاپيک خبر چک کردم دقیقا 25 دو روز بعد از زایمان خبر داشتين ولی برا من نگفتی   

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

مرضی جان که تو محیط مجازی هست و دوستانش بخاطر وضعیتش نگرانن 

ما تو فامیل یه مورد شبیه مرضی داشتیم کل فامیل یکماه درگیر این دختر بودن هر روز توی تماسهای تلفنی فامیل فقط پیگیری حال اون دختر بود تا به سلامتی زایمان کرد 

واقعا سقط مکرر و زایمان زودرس مکرر مشکل خیلی بدیه تا بچه سالم دنیا نیاد خیال هیچکس راحت نیس 

تا تجربه نکرده باشیم هم نمیتونیم کامل موضوع را درک کنیم !

بقیه دوستان نی نی سایت هم به بزرگی خودشون ببخشن .دوستان مرضی چون در جریان بارداری سخت مرضی بودن حق دارن نگران باشن بخصوص که مرضی جان دیشب هم تاپیک نزده برا همین همه پیگیر حالش هستن

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت