ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
اقا جان من زاییدم برام یه عالمه تاپیک بزاری یعنی مسخرش و در بیاریدا اگه مسخرشو درنیارید خودم مسخرمو ...
چشششم شما که در اولویتی.از بروبچه گروهمونی.
ولی احتمالا هردو یه زمان بزاییمم.از تو بیمارستان واست تاپیک میزنم😆
شماها هم اینقدر پیگیر مرضی نباشين از چند روز دیگه تاپيک ها و دلواپسی ها و استرس های مرضی از دوباره شروع میشه چرا دخترم پی پی نکرد چرا رنگ پی پی دخترم اینجور چرا شیر کم خورد چرا و.................
بچه ها من يه نكته جالب بگم من مرضي پارسال بودما يعني پارسال همين روز رفتم برا سزارين كاش شماها اون موقع دوستاي من بودين كه مورد لطف خودتون قرارم ميداديت😁
شماها هم اینقدر پیگیر مرضی نباشين از چند روز دیگه تاپيک ها و دلواپسی ها و استرس های مرضی از دوباره ش ...
پی پی 😷