2777
2789
عنوان

این جریان شوهرم ومیایید بخونید

489 بازدید | 18 پست

بنظرتون راست بوده؟الان میگم

بچها شوهرم پریسال خطامیکرد وتامرز طلاق رسیدیم ویهوافتاد به غلط کردن و واقعا از اونموقه دیگه موردی ازش ندیدم زیر نظردارمش

حالا شوهرم کارش ازاده بارمیفرسته به مغازها

یه خانم مسنی که تقریبا ۵۵ خورده ای سالشه مغازه داره ک ظاهرا همسرم براش بار میفرستاد

همون موقعه ها یعنی دوسال پیش که همسرم سبک بود تو متن پیام یه حرف مسخره زده بود شوهرم ب این خانمه که منم شر به پاکردم یعنی تقصیرشوهرم بود خانمه محترم بود بنظرمیرسید

اونم دیگه نرفت برا این خانم بار بفرسته

میگم تغییر کرد و هرکاری میکرد بهش اعتماد کنم خودشم همیشه میگفت انگار یهو به خودم اومدم وسرم به سنگ خورد و عقلم بزرگ شد و دیگه عمرا سمت همچین مسیری برم خودمم قشنگ میبینم چقدر سنگین وخوب شده

اما ۲ روز پیش یه اتفاقی افتاد

همین خانم تو لیست تماسای شوهرم دیدم خیلیییی زنگ زده و شوهرم جوابش نداده یعنی تقریبا ۱۵ بار اینطوری شوهرم یکی دوبار جواب داده درحد ۱۶ ثانیه حرف زده و یبارم درحد ۲۶ ثانیه

و دیدم این خانم چندتا پیام داده ک شوهرم پاک کرده(یعنی شوهرم پیامی نداده خانمه پیام داده بود)

من دیونه شدم چون دیدم پیامارو پاک کرده هرکاریم کردم نتونستم برگردونم

صبحش شوهرم از رنگ و روم که پریده فهمید وگفت بخدا چیزی نبوده بعد مدتها شمارمو از مغازه جفتیش برداشته و زنگ زده که چرا بار نمیاری برامنم بار بیار

و دیدی که من بزور جواب تماساشو میدادم

پیاماشم این بود که کجایی کی میای بار میاری

منتظر بمونم میای یا برم واینطور چیزا بود

منم پاک کردم که سوتفاهم نشه و دوباره شک کنی بهم و مشکل پیش بیاد

منم حسابی شستمش

خلاصه عصرش به خانمه زنگ زدم خودمو معرفی کردم اونم منو شناخت چون پارسالم باهاش حرف زده بودم یه خانم مسن که پسراشم از شوهرم بزرگترن همش بهم میگفت مامان

جریان وطوری گفتم که بهشم بر نخوره گفتم پیام داده بودی و شوهرم پاک کرده ومن حساس شدم نکنه شوهرم مزاحمتی ایجاد کرده یا شوخی مسخره ای کرده

اونم قسم جان بچهاش واین شبای محرم وکرد وگفت اصلا همچین چیزی نبوده وشوهرت مدتهاس برام بار نمیاره منم شمارشو از مغازه جفتی گرفتم وبهش گفتم برامنم بار بیار و اون روزم من مهمون داشتم میخواستم زود مغازه و ببندم واسه همین به شوهرت پیام میدادم وگفت پیامم درحداین بود که کی بار میاری و اینا بود

وگفت بخدا پاکشون کردم اگ داشتم برات میفرستادم

وبهم گفت حقیقتا شوهرت وقتی برام بار اورد بهم گفت خواهشا بهم پیام نده منم بهم برخورد وبه شوهرت گفتم که من پیامی که میفرستم کاری هستش اما شوهرت گفت خانمم حساسه ونمیخوام سوتفاهمی ومشکلی توزندگیم پیش بیاد

منم بهش گفتم که دیگه بار هم برام نفرس نمیخواد بخاطر یک بار مشکلی تو زندگیتون ایجاد بشه

وزنه بهم گفت حقیقتا من ازاینجا فهمیدم شوهرت چقدر دوست داره که به خانم همسن مامانش گفت بهم پیام نده

وکلی نصیحتم کرد و از دختر و پسراش گفت که چندسالشونه و غیره

وخلاصه خانمه بهم گفت قدر خودتو بدون و خودتو مریض نکن هیچ مردی ارزش اینو نداره اینهمه غصه شو بخوری

وبهم گفت دوراز جون من بخوام غلطی کنم میرم با کسی که سنش بهم بخوره نه با کسی که همسن پسرمه واز پسرامم کوچیکتر

خیلی خانم مهربونی بود 

شوهرمم بهم گف ضبط صدا بزار چند روز دیگه شاید پیداش شد وبار خواست ببین چطور باهاش رفتار میکنم

امامن خیلی شکاک حساسم

هنوز دلم میخواد ب خانمه بگم سطل زباله پیام رسانتو چک کن شاید اونجا پیدا شدن

الان شما چی به ذهنتون میرسه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسم میگه شوهرت به خانم پول پیش مغازشو داده با بردارت یا یه محرمت برو از بنگاه دارا بپرس

نه عزیزم ازاین لحاظ مطمئنم چون شوهرم تو پول پیش خونه خودش مونده

و مستاجریم

وخود خانمه ظاهرا مغازه مال خودشه و پایین خونشونه

عزیزمدرکت میکنم منم خیانت دیدم و دیگه ذره ای اعتماد ندارم بش ولی  فک نکنم جیزی بوده باشه ب قول اون خانونه هیج جردی ارزش اینو نداره ک بخاطرش خودتو اذیت کنی

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
بنظر نمیاد مساله ای بینشون باشه ، بیش از حد حساسی شدی

خودمم همینو میگم 

همش میگم موردی بود دیگه تماسارم همسرم پاک میکرد ک کلا نفهمم ولی تماسارو پاک نکرده بود

اما من عمیقا شکاک و حساسم و هنوز مغزم درگیره

عزیزمدرکت میکنم منم خیانت دیدم و دیگه ذره ای اعتماد ندارم بش ولی فک نکنم جیزی بوده باشه ب قول اون خ ...

شماهم خیانت دیدی؟؟

خیلی تلخه وااااااقعا به زمین و زمان بدبین میشی

مثل الان من که همش درشک و حس بد هستم

چرا؟یعنی چیزی ک گفتم موردی نبوده؟وحساس شدم الکی؟

خودت مدام توی متن جواب خودتو میدی یعنی میدونی که اون بدبخت گناهی نداره.الکی زندگی و تلخ کردی ب خودت و بچه بی گناهت...برو درمان کن خودتو والا حیف جوونیت که با این داستان های توهمی بگذرع

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲