2777
2789
عنوان

برم با پسره حرف بزنم ب نظرتون

66 بازدید | 3 پست

پسره ۳۰ سالشه لیسانس کاری هسا پولداره....کارشم مدیر شرکت هست...خودم ۱۹ م 

من تاحالا با پسری حضوری حرف نزدم مامانم میگه حرف بزن تجربه کسب کن تو که جوابت منفی هست ولی فقط باهاش حرف بزن حد اقل ترس ت بریزه

چون با جنس مخالف حرف میزنم ب شدت استرس میگیرم....ولی نگرانیم اینه که کلا روحیه خیلی انعطاف پذیری دارم ینی میخوام درسم رو بخونم ممکنه تمرکزم بره همش بهش فکر کنم(امسال میخوام پشت کنکور بمونم ب احتمال زیاد)

از این بدتر تاپیک قبلی م گفتم از شکست عشقی خیلییی میترسم😑ینی شاید اگ من جای دوستم بودم حالا حالاها نمیتونستم خودمو جمع کنم شاید افسردگی میگرفتم..‌‌.

نظرتون چیه برم باهاش حرف بزنم؟

بنظرم با یه آدم درست که باهاش آینده داری حرف بزنی بهتره تا با کسی که میدونی آینده ای نداری

خب اخه بااونی ک اینده باهاش دارم برم حرف بزنم میترسم گند بزنم

حداقل با کسی ک میدونم نمیخوام باهاش ازدواج کنم گند بزنم ک بهتره

چون اصن نمیدونم چی باید بگم ب طرف تجربه میشه واسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اخه بااونی ک اینده باهاش دارم برم حرف بزنم میترسم گند بزنمحداقل با کسی ک میدونم نمیخوام باهاش ازد ...

زیاد مهم نیست این موضوع که استرس میگیری در کل اقایون خودشون باید بلد باشن و مدیریت کنن

اقا هستم . تشکرات فراوان