2777
2789
عنوان

مادرشوهرم کمبود بوس داره فکر کنم

645 بازدید | 31 پست

ما خانوادگی هیچوقت انقدر دم به دقیقه هم رو بوس نمیکنیم ولی من امروز رفتم خونشون اول سلام و احوالپرسی و بوس بعد اومد کنارم نشست بوسم کرد همینطوری  کادو تولد بهش دادم انقدر بوسم کرد بعد دوباره همینطوری داشتم با خواهر شوهرم حرف میزدم اومد باز بوس کرد موقع رفتنم هم کلی بوسم کرد ... اولین بارش بود انقدر الکی همش بوسم میکرد اخه چراااا؟؟؟؟؟؟

چشم ها دریچه ی روحن!...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عاشق بوسیدنم..ماملنم بابام و خواهزم و یکی از دوستامو ک خیلیسسی دوسش دارم ،هروقت ببینم میبوسمش‌.البتع الان دیگ دوستم نیس و باهام رودروایسی داره و قهر کررده( بی دلیل(

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

بعضیا عادت دارن محبت و تشکر و درخواستشونو با بوس نشون میدن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین