2777
2789
پس چرا هیچوقت اون زنی که با یارو رابطه داشت نشون نداد

خب اون خیلی مهم نبود🤭ولی رابطه نداشتن اشتباه اس داد.بعدشم دیکه دید زن کامبیز دیرباز بدبخت برای اینکه اینو نجات بده خودش رفت زیر ماشین و قبلش کلی التماس کرده بود دلش سوحت

اونو نمیدونم بخاطر زن کامبیز فکر کنم ک انقدر خواهش التماسش کرد

خب از اول همه خواهش و التماس میکردن اما دلش نرم نشد اخربار که زنه مرد و اون یارو هم مرد رفت آوردش بیرون

عضوگروه بنفش  وزن شروع ۷۶.۶۰۰  وزن بعد ۳ماه ۶۷  وزن هدف ۶۴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از اول همه خواهش و التماس میکردن اما دلش نرم نشد اخربار که زنه مرد و اون یارو هم مرد رفت آوردش بی ...

نه قبلش اومده بود رضایت داده بود بچش برد مدرسه اونا هم میخواستن بکشنش چون رضایت نمیداد  ولی دیر متوجه شدن رضایت داده

خب اون خیلی مهم نبود🤭ولی رابطه نداشتن اشتباه اس داد.بعدشم دیکه دید زن کامبیز دیرباز بدبخت برای اینک ...

فقط دو کلمه دربارش به زن کامبیز گفت اما نشون نداد که اومده سراغ یکتا و رضایت خواسته

نه قبلش اومده بود رضایت داده بود بچش برد مدرسه اونا هم میخواستن بکشنش چون رضایت نمیداد ولی دیر متوج ...

من که هر چی فکر میکنم انگار اینا باهم بودن 

خب آره ولی در کل یارو زن دوم داشت دیگه به همونم میخواس اس بده که اینجوری شد

یه جوری فیلم میسازن هزار تا سوال تو ذهن آدم میمونه