dokhimokhi مدیر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 عنوان حدود8صبح | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست کسی فیلمشو دیده؟سوال دارم عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴ 1403/05/02 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهیگیر۲ عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 4849 پس چرا هیچوقت اون زنی که با یارو رابطه داشت نشون نداد خب اون خیلی مهم نبود🤭ولی رابطه نداشتن اشتباه اس داد.بعدشم دیکه دید زن کامبیز دیرباز بدبخت برای اینکه اینو نجات بده خودش رفت زیر ماشین و قبلش کلی التماس کرده بود دلش سوحت
dokhimokhi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 اونو نمیدونم بخاطر زن کامبیز فکر کنم ک انقدر خواهش التماسش کرد خب از اول همه خواهش و التماس میکردن اما دلش نرم نشد اخربار که زنه مرد و اون یارو هم مرد رفت آوردش بیرون عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 5459 خب از اول همه خواهش و التماس میکردن اما دلش نرم نشد اخربار که زنه مرد و اون یارو هم مرد رفت آوردش بی ... نه قبلش اومده بود رضایت داده بود بچش برد مدرسه اونا هم میخواستن بکشنش چون رضایت نمیداد ولی دیر متوجه شدن رضایت داده
dokhimokhi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 خب اون خیلی مهم نبود🤭ولی رابطه نداشتن اشتباه اس داد.بعدشم دیکه دید زن کامبیز دیرباز بدبخت برای اینک ... فقط دو کلمه دربارش به زن کامبیز گفت اما نشون نداد که اومده سراغ یکتا و رضایت خواسته عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴
dokhimokhi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 نه قبلش اومده بود رضایت داده بود بچش برد مدرسه اونا هم میخواستن بکشنش چون رضایت نمیداد ولی دیر متوج ... من که هر چی فکر میکنم انگار اینا باهم بودن عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 5459 من که هر چی فکر میکنم انگار اینا باهم بودن نه همش سوتفاهم بوده
ماهیگیر۲ عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 4849 فقط دو کلمه دربارش به زن کامبیز گفت اما نشون نداد که اومده سراغ یکتا و رضایت خواسته خب آره ولی در کل یارو زن دوم داشت دیگه به همونم میخواس اس بده که اینجوری شد
dokhimokhi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 خب آره ولی در کل یارو زن دوم داشت دیگه به همونم میخواس اس بده که اینجوری شد یه جوری فیلم میسازن هزار تا سوال تو ذهن آدم میمونه عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴
dokhimokhi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 316 نه همش سوتفاهم بوده کل فیلم تقصیر بچه یکتا شد هی میگفت گوشی رو نگاه کنی عضوگروه بنفش وزن شروع ۷۶.۶۰۰ وزن بعد ۳ماه ۶۷ وزن هدف ۶۴