2777
2789
عنوان

اهنگ who جیمین

664 بازدید | 44 پست

الان داشتم‌گوشش میکردم

نباید معنیشو میفهمیدم:)

یه حس عجیبی دارم نمیدونم چرا:)

اولااا کلا اهنگ انگار حرف دل منم هست

ولی درکل . 

به اون she ای که اهنگ یه روزی بهش تقدیم میشه حسودیم اومد

ینی چی اصننن. 

چرا من باید اینجا با بدبختی باید سگ دو بزنم برا کنکور یکی اونور اهنگ‌جیمین واسش شه

گوگولی 😂😁  جیمین  و کسی که اهنگ بهش تقدیم میشه هم برا زندکیشون تلاش کردن خب 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گوگولی 😂😁 جیمین و کسی که اهنگ بهش تقدیم میشه هم برا زندکیشون تلاش کردن خب

آخه نکه من الان رتبه ۱ کنکور شم

جیمین نه

ولی جیهوپ میاد ازم‌خاستگاری میکنه

بابا جیمین مگه با یکی دیگه شیپ نمیشد منظورش چیه ازین‌کارا😭😂😂

آخه نکه من الان رتبه ۱ کنکور شمجیمین نهولی جیهوپ میاد ازم‌خاستگاری میکنهبابا جیمین مگه با یکی دیگه ش ...

🤦‍♀️😁😁😂😂😂

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

من داشتم i like it اسکیز رو گوش میدادم

بعد به نظرم خیلی ناراحت کننده اومد خب چرا برادر من اینجوری هم خودتو اذیت داری میکنی هم طرف مقابل معذبه گمشو بیا خواستگاری😂😂😂😂😂😂

🫶

من داشتم i like it اسکیز رو گوش میدادمبعد به نظرم خیلی ناراحت کننده اومد خب چرا برادر من اینجوری هم ...

عه گوش نکردم بزار برم ببینم

استی ای؟

داداش من اسم یکی ازینا رو نمیتونم تلفظ کنم

ببین

لینو

بنگ چان

چانگبین

فلیکس

هیونجین

آی ان(اینم‌اون یکی اسمشو بلد نیستم)

اون یکی از بچه هارو  میشناسم ولی قادر به تلفظ  اسمش نیستم بیا یه کمکی بکن

عه گوش نکردم بزار برم ببینماستی ای؟داداش من اسم یکی ازینا رو نمیتونم تلفظ کنمببینلینوبنگ چانچانگبینف ...

اره به شدت استی ام😂ارمی هم هستم همه چی استن میکنم😂

اره درسته 

سونگمین و هان رو نگفتی❤

متن اهنگ راجب کسیه که نمیخواد خودشو درگیر رابطه عاشقانه کنه میخواد فقط دوست داشته باشه و تو مرحله کراش زدن باشه دوست باشه عاشق باشه ولی عشق بازیو اینا تعطیل من برداشتم اول اینجوری بود که نمیخواد مسئولیت قبول کنه ولی در واقع انگار اینجوری بود که نمیخواد دنبال وابستگی بیش از حد باشه که بعدا اسیب ببینه از این طرفم حق میدم هعی😐😐😐😂

🫶

عه گوش نکردم بزار برم ببینماستی ای؟داداش من اسم یکی ازینا رو نمیتونم تلفظ کنمببینلینوبنگ چانچانگبینف ...

اسم ای انم جونگین عه همینیه که رو پروف منه دوسش دارم😭😭😭😭😂😂😂

🫶

اره به شدت استی ام😂ارمی هم هستم همه چی استن میکنم😂اره درسته سونگمین و هان رو نگفتی❤متن اهنگ راجب ک ...

هییی هان رو یادم رفت

بچممم

افرین‌سونگمین

وای منو دوستمم الان تو یه همچین رابطه ایم😂😂😂😂

اسم ای انم جونگین عه همینیه که رو پروف منه دوسش دارم😭😭😭😭😂😂😂

اره دیدم رو پروفته

میدونی چیه

تو پروفت شبیه این‌ یارو ته سونگ بود چی بود توی دونده دوست داشتنی عه

هییی هان رو یادم رفتبچمممافرین‌سونگمینوای منو دوستمم الان تو یه همچین رابطه ایم😂😂😂😂

هان بایس منه😭😂😭😭

خیلی رابطه سمی ایه میدونی اشتباه من چی بود اول اینکه داشتم اهنگ رو صرفا از زبون و دیدگاه یه پسر میشنیدم ولی وقتی خودمو گذاشتم جاش دیدم اره واااقعا ادم نباید خودشو وابسته کنه که اسیب ببینه تو هر چیزی تعادل درسته😂😭

🫶