2777
2789

اینجوری نیست در طی سال واقعا خوب بخونی و تشریحی زیاد کار کنی حتما نمرت خوب میشه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امتحان‌ها سخت نیستن. اونی که بخونی راحت می‌تونه بالای ۱۷ بگیره. هر امتحان حدود ۱۲، ۱۳ نمره سوال راحت داره، یه چند نمره سوال متوسط، ۲ تا ۲.۵ نمره هم سوال سخت. اگه قرار باشه راحت باشه همه ۲۰ میشن دیگه... پس منطقیه سطح سوال‌ها متفاوت باشه تا نمره‌ها هم متفاوت بشه و بشه ترازبندی کرد.

فقط تو نهایی‌ها یه چیزی که مهمه، نحوه‌ی نوشتن جواب‌هاست. تو کنکور کسی ازت راه‌حل نمی‌خواد و فقط جواب آخره که مهمه، اما تو نهایی هر قسمت از راه‌حل یه بارم جدا داره. یا مثلا تو دینی برای یه سوال تشریحی نباید دریافت خودت رو بنویسی و متن کتاب رو خلاصه کنی. باید سعی کنی جمله‌های کتاب رو بنویسی. مثلا اگه اون پاراگراف ۴ تا جمله داره، هر کدوم از اون جمله‌ها ۲۵ صدم بارمشه. 

به نظرم بعد از ترم اول، سوال‌های نهایی رو با پاسخنامه‌ی اصلی‌شون کار کن تا ببینی مدل سوال‌ها چجوری و چجوری باید جواب بدی.