2777
2789

اینجوری نیست در طی سال واقعا خوب بخونی و تشریحی زیاد کار کنی حتما نمرت خوب میشه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحان‌ها سخت نیستن. اونی که بخونی راحت می‌تونه بالای ۱۷ بگیره. هر امتحان حدود ۱۲، ۱۳ نمره سوال راحت داره، یه چند نمره سوال متوسط، ۲ تا ۲.۵ نمره هم سوال سخت. اگه قرار باشه راحت باشه همه ۲۰ میشن دیگه... پس منطقیه سطح سوال‌ها متفاوت باشه تا نمره‌ها هم متفاوت بشه و بشه ترازبندی کرد.

فقط تو نهایی‌ها یه چیزی که مهمه، نحوه‌ی نوشتن جواب‌هاست. تو کنکور کسی ازت راه‌حل نمی‌خواد و فقط جواب آخره که مهمه، اما تو نهایی هر قسمت از راه‌حل یه بارم جدا داره. یا مثلا تو دینی برای یه سوال تشریحی نباید دریافت خودت رو بنویسی و متن کتاب رو خلاصه کنی. باید سعی کنی جمله‌های کتاب رو بنویسی. مثلا اگه اون پاراگراف ۴ تا جمله داره، هر کدوم از اون جمله‌ها ۲۵ صدم بارمشه. 

به نظرم بعد از ترم اول، سوال‌های نهایی رو با پاسخنامه‌ی اصلی‌شون کار کن تا ببینی مدل سوال‌ها چجوری و چجوری باید جواب بدی.