2777
2789

اوضاع بابای من معمولیه

یعنی میانگین بین چهل تا پنجاه  و پنج درامدش هست

منم بیست سالمه

مشکل اساسی ک دارم، اینه ک بهم پول نمیده 

اینو بگم خریدای لباس و کلا هر خرید متفرقه ای رو با کارت خودش انجام میدم و هیچ وقت بهم نه نمیگه 

ولی ب کارت خودم میرسه ک ماهیانه ی پولی رو بریزه ب حسابم نمیریزه😑تهش 400 500 ک خب این مقدار برای من واقعا کمه

تازه الان دانشگاه ها ک بسته اس ولی زمانی ک باز بود واقعا اذیت میشدم

از طرفی هم شخصیتم و غرورم نمیزاره هعی به بابام بگم پول بده یا هعی بگم چرا کم ریختی 

واقعا چیکار کنم. خیلی دارم اذیت میشم

تازه فرض کنین من هزینه ی باشگاه و کلاسی هم ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی می‌دونی درآمدش بالاست دلیلی برای نگفتن نمی‌مونه 

حق توام هست 

با مادرت صحبت کن که باهاش صحبت کنه و یه ماهیانه مشخص کنید که مثل حقوق برات واریز کنه هر ماه 

حالا اینکه چقدر باشه به خودت بستگی داره مثلا بگو چهار تومن برام بریز ماهیانه 

کار دانشجویی بردار بعد هم خب مدل بیشتر مردها همینه هروقت از کارت خودش قراره چیزی بخری می تونی پول بیشتری بکشی از عابر 

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
خب وقتی می‌دونی درآمدش بالاست دلیلی برای نگفتن نمی‌مونه حق توام هست با مادرت صحبت کن که باهاش صحبت ک ...

۴۰-۵۰ تومن درامد بالاست؟

اونم خانواده ای که بچه ی دانشجو داره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

کل خریدات با کارت باباته.مثلا ماهی ۵۰۰ الکی بهت میده؟ 

زیادت هم هست الکی نق نزن

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

کل خریدات با کارت باباته.مثلا ماهی ۵۰۰ الکی بهت میده؟ زیادت هم هست الکی نق نزن

برای یه دانشجو کلا 500 تومن توی کارتش باشه خدایی زشت نیس؟؟شاید بخوام برم جایی با دوستام

شاید بخوام برم بیرون

خب معلومه ک ب پوا نیاز دارم