2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 70 پست
با این طرز برخوردش با شما نشون داده که واقعا دنبال سکته دادن شما هست ولی شما چرا کاری کنی اون خوشحال ...

دقیقا عزیزم واقعا داغونم کرده....خیلی بیحیاس...تازه بهم گفت شوهرمو ول نمیکنه

پس چرا زنا برن دنبال سرگرمی میشن هرزه دوست عزیز...همسرم خودش اعتراف کرد اگه این اشتباه از من سر میزد ...

چون مردا درگیر اون زن نمیشن ولی زنا نمیتونن دو نفر رو دوس داشته باشن حتما عاشق اون شخص میشن ولی مردا سرگرمیه فقط عاشق نمیشن

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا عزیزم واقعا داغونم کرده....خیلی بیحیاس...تازه بهم گفت شوهرمو ول نمیکنه

عزیزم میدونم خویشتن داری در اینگونه مواقع سخته . ولی چاره‌ای نیست باید خویشتن دار بود .شما در نظر بگیر مردهایی هستن که این کار رو میکنن وقتیم زنشون اعتراض کرد میگن همینه که هست نمیخای گورتو گم کن برو خونه بابات . شوهر شما اینجور نیست حجب و حیا داره بهت التماس کرده حتی بدترین حرف ممکنو زدی بازم کوتاه اومده پس باید کوتاه بیای و همونطور که یکی از خانمها توی پست قبلی گفت اون دختره رو خورد کنی . خیلی قشنگ پیشنهاد داده بود مثلا بهش بگی شوهرم برای یه مدت کوتاه دنبال یه فاحشه مفتی میگشته هیچکس دم دست تر و ارزون تر از تو گیر نیورده . یا خیلی کلمات و جملاتی .که اینجا جاش نیست مطرح بشه بهش بگی که مستاصل بشه و دق دلتو خالی کنی . میدونم نیاز شدید به خالی کردن دق دلت سر اون دختره داری . طبیعی هست حقته . سر اون خالی کن نه زندگی خودت . دوست دارم ❤️

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

پس چرا زنا برن دنبال سرگرمی میشن هرزه دوست عزیز...همسرم خودش اعتراف کرد اگه این اشتباه از من سر میزد ...

چون مرد بوالهوسه و قانون ما هم اینو پذیرفته . مرد میتونه چند زن اختیار کنه ولی زن نمیتونه همزمان دوشوهر داشته باشه و حکمش اعدامه . 

البته باید گفت نر بوالهوسه چون در حیوانات هم این قاعده صدق میکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

عزیزم میدونم خویشتن داری در اینگونه مواقع سخته . ولی چاره‌ای نیست باید خویشتن دار بود .شما در نظر بگ ...

ممنونم مهربونم از اینکه وقت گذاشتی راهنمایی کردی عزیزم ....چشم حتما این کارو انجام میدم...منم دوست دارم❤️💋

از همسرت بخواه خطشو عوض کنه اگه واقعا پشیمونه از کارش 

راحت نبخشش اگه راحت ببخشیش باختی .یه مدت باهاش قهر و سرسنگین باش ک بدونه عواقبه کارشه .و برای بخشیدنش ملکی چیزی ب اسمت کنه .خلاصه ک حسابی باید بترسونیش 

فک نکن اگر به خانوادش بگی تف سربالاس

چرا نمیری پی دختره رو بگیری آبروشو ببری؟اگ متاهل ب شوهرش بگو اگ‌مجرد ب ننه بابا نداشتش بگو برو محل ک ...

مقصر اصلی مرد هست، نه اون دختر زیبا ، یک دختر هرچقدر هم زیبا باشه اون مرد حق نداره به زنش خیانت کنه مگه خودش چی هست برد پیت هست یه پارسا پیروزفر که به زنش خیانت میکنه چی تو خودش دیده

مردا همشون سست عنصرن.. اینم دیده ی دختر یکم دامن شل کرده سریع هول و بلا برش داشته فکر کرده خبریه از ...

مردای پولدار و قدبلند و خوشگل اصلا اینطوری نیستن، هرچی سیاسوخته مثل عرب هاست اینشکلی اند هول و هوس باز

چه اعتماد به نفسی هم دارن