2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 70 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لجم از این میگیره من خیلی گرمم همسرم سرده...ختی تو بترداری مدام بهش سرپیس دادم تازه اون دوری نیکرد م ...

عزیزم دقیقا این لحظه ها رو گذروندم و اینایی که تعریف میکنی عین زندگی منه. ولی بخاطر اون دختره هم شده دست:از:زندگیت نکش: تا دختره حرص بخوره بمیره.مردا بعد بچه دار شدن همینطوری میشه احساس میکنن زن بهشون توجه نمیکنه‌. من برا همین بچه دوم دیگه نمیخوام بیارم‌ .چون تو بچه اول خیانت دیدم.

لجم از این میگیره من خیلی گرمم همسرم سرده...ختی تو بترداری مدام بهش سرپیس دادم تازه اون دوری نیکرد م ...

بعدش ازهمسرت بخواه حتمامحل کارش روتغییربده وسیمکارتش روبگیراگرواقعاخواهان ادامه زندگی هستش

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
هی میخوام دهنم بسته باشه نمیزاری🤐قبل حرف زدن فکر کن یبار پیامتو بخون منم میتونم خیانت کنم و خیلی ها ...

من تا حالا تاپیکی نزاشتم چون اصلا دنبال چیزی نبوده و نیستم اینم گذاشتم چون خیلی مستاصل شدم و از خانمهای هم جنسم کمک میخواستم فقط همین

چرا نمیری پی دختره رو بگیری آبروشو ببری؟اگ متاهل ب شوهرش بگو اگ‌مجرد ب ننه بابا نداشتش بگو برو محل ک ...

چرا دقت نمیکنین همچون دختری پدر و مادر بی‌حیا تر از خودش داره که نمیشه باهاشون حرف زد مطرح کردنش در محیط کار هم منجر به بی آبرو شدن مرد میشه.اون دختر با اون لحن جواب دادنش آبرویی نداره که کسی بتونه ببره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

چرا دقت نمیکنین همچون دختری پدر و مادر بی‌حیا تر از خودش داره که نمیشه باهاشون حرف زد مطرح کردنش در ...

دقیقا وقتی داشتم سکته میکردم و به دختره زنگ زدم با کمال خونسردی و وقتحت گفت تو دبکه انقضات تموم شده بشین بچه داری کن خیفه شوهرته پات پیر بشه با من خوشحالتره....داشتم میمردم از حرفاش .؟.از پیاماش متوجه شدم دختره عاشق شوهرم شده و از اولش دختره دام پهن کرده و زبون ریخته همش نوشته عشقم زندگیم نفسم..همسرم وجواب داده بهش جانم دوستم 

جدا میشی بادوتا بچه که راه برای اون دختره باز کنی ؟ بچسپ ب شوهرت وزندگیت یکم شوهرتوبترسون وتهدید  کن اما زندگیتو ازهم نپاشون ازش تعهد بگیر شرطو شروط بذار براش

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
دقیقا وقتی داشتم سکته میکردم و به دختره زنگ زدم با کمال خونسردی و وقتحت گفت تو دبکه انقضات تموم شده ...

با این طرز برخوردش با شما نشون داده که واقعا دنبال سکته دادن شما هست ولی شما چرا کاری کنی اون خوشحال بشه ، کاری کن اون سکته کنه ، بشین با خودت جمع و ضرب بزن درست و حسابی فکر کن چطور میتونی اونو نابود کنی . هر کاری که باعث نابودی خودت میشه رو کنار بذار و از همین الان شروع کن . اول این شدت عصبانیت رو کنار بذار به خودت  بگو برای جنگیدن باید آرامش داشت . برو بچت رو بغل کن عاشقانه ببوسش بگو مامان من در موورد تو اشتباه کردم دوست میدارم و دیگه اشتباه نمیکنم . با شوهرت هم به روشی که خودت صلاح میدونی طوری رفتار کن که کامل برگرده به زندگیش . معلومه شوهرت بد قلق و بی‌حیا نیست .  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

مردا متاسفانه همزمان میتونن عاشق چند نفر باشن...اینی که میگه دوستت داشته دروغ نبوده،وقتی دختره اونجوری جواب داده یعنی این رفته سمت شوهرتون...و در آخر...یه توصیه ی برادرانه میکنم،اگر خیانت کنی خودزنی کردی...با خدا معامله کن و بگذر شوهرت گول خورده

مردا واسه سرگرمی از این اشتباهات میکنن دلیل نمیشه همسرشو دوس نداشته

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔
مردا متاسفانه همزمان میتونن عاشق چند نفر باشن...اینی که میگه دوستت داشته دروغ نبوده،وقتی دختره اونجو ...

ممنونم چشم...من اصلا اهل این کارها نیستم میخواستم حرصش بدم 

مردا واسه سرگرمی از این اشتباهات میکنن دلیل نمیشه همسرشو دوس نداشته

پس چرا زنا برن دنبال سرگرمی میشن هرزه دوست عزیز...همسرم خودش اعتراف کرد اگه این اشتباه از من سر میزد سرمو میبرید ولی من باید ببخشم...چرا ؟؟؟!!

2824
2823
2791
2779
2792