2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 70 پست
درأمدش خیلی خوبه عوض نمیکنه کارشو ولی اون دختره ول کنش نیست حدیدا دیدم باز بهش پیام داده من عاشقتم ی ...

ببین اگه پول مول داری برو بیفت دنبالش ازش شکایت کن

از مالک سیمکارت به جرم مزاحمت شکایت کن حتی آدرسشو هم تو دادگاه درمیارن میدن فقط اسکرین هارو داشته باش ها

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

با شخصیتی که این خانم از خودش نشون داده مشخصه هدفش چیه 

شاید فکر کردن همسرتون آدم ساده و مهربونی هستن و میتونن سواستفاده کنن هر جور شده کار خودشو کرده

البته همسر شما هم با نوبه خودش گناهکاره

اگر برخورد جدی نکنید ممکنه دوباره تکرار بشه 

برای این خانم هم بهتره برید محل کارشون و با مدیرشون صحبت کنید 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فکر میکنی ول کنی بری چی میشه ؟ شما با دوتا بچه آواره میشی اون دختره بیحیا هم راحت میاد سر جات میشینه . این هم بدون مردها میتونن عاشق زنشون باشن و با یه زن دیگه هم رابطه داشته باشن حتی رابطه جنسی برقرار کنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

همسرت میتونه کارشو تغییر بده؟

كارشو تغيير بده ذاتشو چى؟؟ 

جاى ديگر دختر و زن نيست؟؟

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

اسی جان ازاین اتفاق هابرای همه میوفته

برومحل کارهمسرت ماجرای  مزاحمت وگول زدن دختره وشرایط خودت که بارداربودی وهمسرت مقصرنبوده و....روتعریف کن ودرخواست انتقال یااخراج دختره روبخواه

وبگوکه این حرفهاروبهت زده

به سرپرست اونجا

حتی همسرت اخراج بشه بهترازپاشیده شدن زندگیته

خب توالان شرایطی نداری نصیحتت کنم

ولی خانمهاوقتی باردارمیشن به اشتباه یابهانه ازایجادرابطه باهمسرجلوگیری میکنندکه این اشتباه هستش

ویابعدتولدبچه بخاطرضعف بدن دچارافسردگی وسردی میشن

که خب بایداینهارومطالعه میکردی ومشکلات رورفع میکردی

ولی اینونه برای آرامش دلت به طورقطع میگم اون دخترخودخودشیطان هستش درلباس همکارهمسرت تابه زتدگیهانفوذکنه

پس خداروشکربه موقع متوجه شدی

منم اوایل بارداری بخاطرشرایط ویارشدیدمجبورشدم برم شهرخودمون ومتوجه چت همسرم باکسی شدم که واقعاقسم خوردبخاطرسرگرمیه

والان که سالهاگذشته متوجه شدم مردهاواقعاگاهی ازسرتنهایی نیازبه صحبت یاچت بازنی رودارند

وقتی من نباشم آماده به خدمت زیاده😁😂🤣🤣🤣🤣

باآرامش اگرمجدداون هرزه تماس گرفت یادیدیش بگوشوهرم برای گول زدن توهردروغی معلومه میگه

توی خرچراباورمیکنی

بهش بگو

اصلاخودم به شوهرم گفتم فعلامن نمیتونم باهرزه محل کارت بچرخ

حتی به دروغ همسرت روبالاببربدونه چقدردوستش داری

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه ها ممنونم از نظراتتون لطف کردین بخدا خیلی حالم بده... باور کنید منم میتونستم و میتونم بدتر از کارهای همسرمو بکنم هم راهشو بلدم و هم خودم خیلی آدم گرمیم .... هنوزم مورد توجه آقایونم ولی متعهدم به زندگیم...بخدا میگم همه کار برا همسرم کردم حتی گفتن نداره تو بارداری هم براش کم نزاشتم که یه وقت ....باز اینجوری کرده ...داغونم خیلی...ازش زده شدم

ازمتنت این احساسوداشتم که......دختره ازخداشه تومتوجه شدی...‌وبهش زنگ زدی....ورابطش باشوهرتوفهمیدی... ...

بنظرت چنین زندگی ارزش موندن داره؟!

من باشم ده تا بچه قد نیم قدم داشته باشم خیانت ببینم میزارم میرم 

هر چند استارتر هم حرفاش بوی ناپختگی میده بچه اوردم براش یعنی چی مگه وسیله جوجه کشی یا منم میرم خیانت میکنم 

اسی جان ازاین اتفاق هابرای همه میوفتهبرومحل کارهمسرت ماجرای مزاحمت وگول زدن دختره وشرایط خودت که با ...

لجم از این میگیره من خیلی گرمم همسرم سرده...ختی تو بترداری مدام بهش سرپیس دادم تازه اون دوری نیکرد میگفت اذیت نیشم..بعد زایمانم زودسرپا شدم تا احساس بدی نداشته باشی تازه یالکرد ازدواجمون کذشته ملی برام سوپرایز کرد و ترکوند الان دیدم اینجور بوده اصلا شوکه شدم دارم میمیرم

بچه ها ممنونم از نظراتتون لطف کردین بخدا خیلی حالم بده... باور کنید منم میتونستم و میتونم بدتر از کا ...

هی میخوام دهنم بسته باشه نمیزاری🤐

قبل حرف زدن فکر کن

یبار پیامتو بخون منم میتونم خیانت کنم و خیلی هاتم متوجه هستی اصلا چی میگی حس میکنم یه نوجون چهارده پونزده ساله پشت این اکانته که عقده پربازدید شدن داره چون یه خانوم هیچ وقت چنین حرفایی نمیزنه

بنظرت چنین زندگی ارزش موندن داره؟! من باشم ده تا بچه قد نیم قدم داشته باشم خیانت ببینم میزارم میرم ه ...

بچه آوردم چون همسرم بچه رو بهونه کرده برا خیانت درحالیکه میدونست من سرم شلوغ میشه و اصلا کمک ندارم و ولی بخاطر علاقه همسرم بازم بچه آوردم منظورم اینه وگرنه عاشق بچه ام هستم و اینکه برا اینکه لجش رو دربیارم گفتم خیانت میکنم ولی وون خیالش از من راحته و میدونه اینکاره نبستم میگه برو خیانت کن ولی بمون و منو ببخش 

لجم از این میگیره من خیلی گرمم همسرم سرده...ختی تو بترداری مدام بهش سرپیس دادم تازه اون دوری نیکرد م ...

ببین آدمیزادگول میخوره

اون ج. نده هرزه به بهانه کاریاغیبت ازهمکاری چیزی پیام داده

مردهاروهم که میشناسی

وقتی یه زن بهشون پیام بده چه خشتکی جرمیدن واسش

جواب داده

بازاون پیام داده بازاین

کم کم راه شیطان آسفالت شده وکلااسکیت سواری میکرده توی این مسیرراحت

خودم تجربه کردم میگم بهت

برای همین همسرم میگن حتی سلام مردنامحرم روجواب نده

خودشون هم وقتی تلفنشون زنگ بخوره هم صدای زن باشه سریع گوشی رومیدن به من

یامحل کارباشن میگن من دستم بده به شماره خانمم زنگ بزنید

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
هی میخوام دهنم بسته باشه نمیزاری🤐قبل حرف زدن فکر کن یبار پیامتو بخون منم میتونم خیانت کنم و خیلی ها ...

حرفی ندارم از ناراحتی نوشتم چون واقعا خیلی بهم برخورده که یکی رو جایگزینم کرده...درست میگین زشته نوشتم 

2824
2823
2791
2779
2792