2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 70 پست

چرا نمیری پی دختره رو بگیری آبروشو ببری؟

اگ متاهل ب شوهرش بگو اگ‌مجرد ب ننه بابا نداشتش بگو برو محل کارش ازش زهرچشم بگیر

زنگش بزن بگو جیندا خانوم یکبار دیگ لا اونجارو واسه مرد زن و زندگی دار باز کنی صد میلیونم باشه میدم دست آدمش بیاد بالا سرت دوتا سوراختو یکی کنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من فقط دلم برای بچه دوماهت سوخت

لطفا بخاطر اونم شده بیخیال شو یه فرصت دیگه بده بهش و‌دیگه بهش فکر نکن و‌راجع بش حرف نزن 

شیرت کم میشه یا بچه شیر غم وغصه و‌حرص و جوش نخوره

الان فقط اون بچه مهمه

شوهرت خیلی به دختره بها داده که دختره اون حرفو زده

قبلاً تا زن طرف میفهمید شوهرش با یکی در ارتباط هستش طرف تو هفت تا سوراخ قایم میشد الان علنا میگن ما جن ،ده هستیم انشالله نابود بشن همچین آدمایی

نظر من اینه که الان بهترین فرصته حق طلاق و حضانت بچه هاتو بگیر اگه چیزی هم داره بگو بزنه به نامت

کسی که خیانت میکنه مزش میره زیر زبونش بعداً هم میره سمتش حداقل اگه دوباره خیانت کرد یه چیزی داشته باشی جدا بشی

الان انقد همه چی علیه زناست که اگه حتی شوهرتو عذرخواهی میکنم رو تخت هم با یکی ببینی دادگاه میگه عب نداره برو زندگی کن بخاطر همین میگم حق طلاقو بگیر ازش تا فردا نتونه بگه طلاق نمیدم و بسوزی تو اون زندگی

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

همسرت میتونه کارشو تغییر بده؟

درأمدش خیلی خوبه عوض نمیکنه کارشو ولی اون دختره ول کنش نیست حدیدا دیدم باز بهش پیام داده من عاشقتم یواشکی بدون اینکه رنت بفهمه از یه خط دیگه با هم ارتباط بگیریم ...دیدم شوهرم نوشته ارتباط تمومه و زندگیشو دوست داره...لجم میگیره دختره از من سنش بیشتره و مجرده ببخشید میگم ترشیدس اس دنبال شوهر منه برو دنبال مرد مجرد عوضی آشغال

مبگم چون همسرم میگه بخاطر بچه براش وقت کم گذاشتم درحالیکه بچه دوم رو همسرم اصرار داشت بیاریم الان تو ...

شايد ميخواسته سرگرمتون كنه تا راحت تر به كثافت كاريش برسه

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

ازمتنت این احساسوداشتم که......دختره ازخداشه تومتوجه شدی...‌وبهش زنگ زدی....ورابطش باشوهرتوفهمیدی....اول به خاطرامثال این دخترکه دنبال زندگی آماده ی یه مردمتاهل میگرده دوم به خاطربجه هات زندگیتوتقدیمش نکن....هرکاری می‌کنی سرزندگیت بمون

بيچاره بچه هايى كه تو اين دوره زمونه پا به اين دنيا ميزارن

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
درأمدش خیلی خوبه عوض نمیکنه کارشو ولی اون دختره ول کنش نیست حدیدا دیدم باز بهش پیام داده من عاشقتم ی ...

ببین فقط ازش اتو جمع کن  بیشور خانومو

ب شوهرتم ی جوری نشون بده ک انگار بهش اعتماد داری ولی زیرنظر بگیرش 

درأمدش خیلی خوبه عوض نمیکنه کارشو ولی اون دختره ول کنش نیست حدیدا دیدم باز بهش پیام داده من عاشقتم ی ...

ببین چون ترشیدس حسادت میکنه 

من از این دخترا زیاد دیدم 

یا ترشیدن یا جدا شده یا متاهل و خدا زده !!!

بعد میگن زن فلانی از کجا اومده هم خوشگل باشه هم زندگی داشته باشه 

میفتن دنبال خراب کردن زندگیت

هر بژی کورد
2824
2823
2791
2779
2792