2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری.... لطفا کمک کنید

130 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من کیت تخمک گذاری استفاده کردم دیروز دو خط پررنگ شد تقریبا امروز دوباره که گذاشتم خط پایینی کمرنگ شده 

این نشونه چیه ؟ کسی اطلاعی داره؟ داره تو بدنم تخمک گذاری اتفاق میوفته یا از زمان تخمک گذاری گذشته؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .

چه دعایی کنمت بهتر از این ***که خدا پنجره باز اتاقت باشد

سلام. وقتی دوتا خط پررنگ میشن ینی ۲۴تا ۳۶ ساعت بعد تخمک آزاد میشه. وقتی خط پایین شروع به کمرنگ شدن کرد نسبت به روزای قبل ینی داری از تخمک گذاری دور میشی 

🌹خدا همیشه بهترینها را برایت میخواهد صبور باش و به خدایت اطمینان کن 🌹

اگه دیروز دو خطش پررنگ بود ینی امروز و فردا تخمک گذاریته...اما اینکه امروز خط دومش کمرنگتره نمیدونم ینی چی....علاوه بر کیت به ترشحاتت هم دقت کن تا بدونی کی تخمک گذاری داری

در دوره ای که ازآن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دیروز دو خطش پررنگ بود ینی امروز و فردا تخمک گذاریته...اما اینکه امروز خط دومش کمرنگتره نمیدونم ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 

راستش من اصلا ترشحات ندارم 😐

ممنون عزیزم از راهنماییت  راستش من اصلا ترشحات ندارم 😐

منم کیت گذاشتم دو خط پررنگ بود دیشب

امروز خط تی از سی پررنگ تر

نمیدونم چجوریاس

ولی در هر صورت شما یک شب در میان اقدام‌داشته باش

مخصوصا اواسط سیکل

یا وقتایی ک ترشحات داری یا درد تخمدان🤗🙄

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود...
منم کیت گذاشتم دو خط پررنگ بود دیشب امروز خط تی از سی پررنگ تر نمیدونم چجوریاس ولی در هر صورت ...

من سیکلام بین ۳۰تا ۳۵ روزه 

راستش میخواستم دقیق تو تخمک گذاری اقدام کنم به خاطر همین از کیت استفاده کردم 

امروز روز ۱۶سیکلمه