2821
2789
عنوان

شده تا حالا

68 بازدید | 8 پست

شده تا حالا به آدما بیشتر از لیاقتشون محبت کنین؟

شده پشتشونو گرفته باشین؟

بعد دقیقا همونجا ک نیازه پشتت باشن سکوت کنن؟

شده از کسی که حس میکردین پشتتونه حرفایی و بشنوین که انتظارشو نداشتین؟ مثلا با خودت میگی اگ یه روزی کسی چیزی بهم بگه فلانیو دارم هوامو داشته باشه ولی اون دقیقا برعکس عمل کنه؟

خیلی حس بدیه...😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ولی دیگ بعدش آدم شدم دیگ اون ساده و احمق سابق نیستم 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

واسه من واقن چیزه بدی نیس اصن لحظه ای ناراحت نمیشم همون بهتر ک خودشو از لطف من محروم کرده من ضرر میک ...

میدونی چیه؟

تو تموم دنیا میگفتم همین یه آدم پشتمه

گفتم هروقت کسی چیزی بگه پشتم به اون گرمه

شبا ک میخوابیدم برای سلامتیش دعا میکردم. هر شب 

اونوقت دقیقا حرفایی که انتظار نداشتمو ازش شنیدم

اره من خیلی احترام بقیه رو دارم یا وقتی میان مشهد خونم خیلی احترام مهمونم رو دارم و حواسم بهشون هست. ولی وقتی خودم میرم شهرستان اینطوری برام احترام نمی‌ذارن. یا مثلاً ران مرغ خریدم چون زیاد بود به مادر شوهرم گفتم برای جاریم هم بذاره تو یخچالش مادر شوهرم هم ۱۵ ران مرغ برای جاری گذاشته ۱۰ تا هم برای ما . حالا دریغ از یه تعارف به خونش .۵ ماه هس عروسی کرده فقط یه بار دعوتم کرده خونش 

کاش تجربش نمیکردم.

اگر تجربه نکنی پاستوریزه میمونی و سوارت میشن

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞