تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان کمکم کنیییین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 36 پست سلامخیلی استرس دارم😭😭😭مهمون غریبه دارم و من اصلا دمخور غریبه ها نیستم!تو مهمونیا هیچوقت حاضر به پر حرفی نبودم.الان چیکار کنم؟چی بگم؟چجوری سر حرف و وا کنم؟😭😭😭😭😭چقدر سخته دوس دارم فرار کنم😭😭😭😭😭 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1396/06/20 | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرسو عضویت: 1396/01/14 تعداد پست: 32132 ارسویم من خیلی تو جمع کم حرفم.باور کن انقدر سخته برام سخت نگیر ب خودت .. خودت باش .. شاید اون خونوم پر حرف باشه و خودش حرف بزنه بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐
عروس_بهار1 عضویت: 1396/02/05 تعداد پست: 2566 ارهههههه😭😭😭 بقول جاریم فک میکنن کلاس میزاری براشون نمیدونن چقدر ادم خوبی هستیم😂😂😂 والا. میدونم خواهر توام مثل من انقدرادم خوبی هستی میدونم میدونم😂😂😂 اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 سخت نگیر ب خودت .. خودت باش .. شاید اون خونوم پر حرف باشه و خودش حرف بزنه ایشالا ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بــــهــارے عضویت: 1396/06/02 تعداد پست: 704 چند نفرنتوخودت تنهایی میخوای میزبانی کنی ??? اگه تنهایی که سخته😔چون اونا وایمیسن تا تو بحثو باز کنی پسر باید پشت فرمون پراید جذاب باشه😍 وگرنه پشت فرمون بنز و لندکروز که شوهرعمه کچله منم جذابه😂
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 چند نفرن توخودت تنهایی میخوای میزبانی کنی ??? اگه تنهایی که سخته😔چون اونا وایمیسن تا ... دو نفرن اصلا تو پذیرایی مشکلی ندارم.میدونم از لحاظ غذا از پسش برمیامولی نمیتونم ارتباط برقرار کنم. ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بــــهــارے عضویت: 1396/06/02 تعداد پست: 704 وای منم اینجوریم تا با کسی حرف مشترک نداشته باشم نمیتونم ارتباط برقرار کنم. پسر باید پشت فرمون پراید جذاب باشه😍 وگرنه پشت فرمون بنز و لندکروز که شوهرعمه کچله منم جذابه😂
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 وای منم اینجوریم تا با کسی حرف مشترک نداشته باشم نمیتونم ارتباط برقرار کنم . ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰