2777
2789
عنوان

کمکم کنیییین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر حرف😒😒 منحرف الدخت

وا خب قشنگ واکن موضوعو  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

سلام احوالپرسی پرسیدن حال و احوال کل خاندان!گفتگو راجع به اب و هوا و ازمایش بمب هیدروژنی کره شمالی!!!!عکس و البوم اگه داری هم نشونش بده سرش گرم شه!!!هر جا هم کم اوردی خوردنی و چایی بیار و تعارف کن!من خودم خونه یه تازه عروس رفتم ۵ تا چایی خوردم  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
بگو وای چقدر خسته شدم چقدر مهمون داری سخته کمرم درد گرفته از صبح سرپام😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 خوبه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یکم صحبت کن بعد یه فیلم یزار نگاه کنین بعد در حینش چای و میوه و تنقلات تعارف کن خلاصه نیازی به پر حر ...

اره خوبه،فوتبالم داره.

فقط اولین باره میان فیلم بزارم زشت نیس؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سلام احوالپرسی پرسیدن حال و احوال کل خاندان!گفتگو راجع به اب و هوا و ازمایش بمب هیدروژنی کره شمالی!! ...

😂😂😂😂😂

واییییییی یه قوری هیئتی چایی دم میدم

اره خوبه،فوتبالم داره. فقط اولین باره میان فیلم بزارم زشت نیس؟

ن فیلم نزار فوتبال بهتره مگه مرد همراهشون نیست؟؟؟در مورد فوتبال هم حرف بزن اگه علاقه داشت.منم مثل شمام نمیتونم باکسی که تقریبا غریبه اس حرف بزنم خیلی ام سراین موضوع حرف شنیدم که فکرکردن کلاس گذاشتم براشون.

اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد
سر حرف😒😒 منحرف الدخت

ارسویم 

من خیلی تو جمع کم حرفم.باور کن انقدر سخته برام

ن فیلم نزار فوتبال بهتره مگه مرد همراهشون نیست؟؟؟در مورد فوتبال هم حرف بزن اگه علاقه داشت.منم مثل شم ...

ارهههههه😭😭😭

بقول جاریم فک میکنن کلاس میزاری براشون نمیدونن چقدر ادم خوبی هستیم😂😂😂 والا.