2777
2789

برای پوست مختلط و مستعد جوش و حساس

باعث جوش نشه

پوستم خراب نکنه و حساسیت ایجاد نکنه

برای چشم و لب قابل استفاده باشه

برای دابل کلینزینگ میخوام

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دپفتز گارنیر عالیه فکر کنم چهارصده البته ایرانی نیست

عکسشو میتونی بزاری؟

تو سایت سوراو چند تا مدل از گارنیر بود

نمیدونم کدومو بخرم

سبزه؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
عزیزم من میسلار واتر دیپ سنس رو پیشنهاد میکنم خیلی خوبه هم خوب تمیز میکنه هم بوی ملایم و خوبی هم دار ...

عکسش رو میشه بزارید❤️

خوب باشه فقط

بستایش به وضع پوستت داره

من حساسیت دارم و با وجود روتین هنوز از داخل صورتم کشیدگی دارم ولی بیرون صورتم نرمه کاملا 

توریدن خوبه

واتر ژل ابیب خوبه

ژل کرم اریکه هم ایرانیه میگن خوبه. خودم یبار میخوام تستش کنم. ولی دو تا بالایی رو دارم

دیپ سنس

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بستایش به وضع پوستت دارهمن حساسیت دارم و با وجود روتین هنوز از داخل صورتم کشیدگی دارم ولی بیرون صورت ...

بستگی*

بستایش  دیگه چیه😂