2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد هست اما دلیل به رد کردن نیست اوضاع مالی و تایپ شخصیتی مهم تره

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

بنظرم ببین اون چ مرد منحرفیه ک دنبال ۱۵ سااال کوچیکتر از خودشه

و ببین چقدر بعضی خانواده ها بی عزت نفس هستن ک راه میدن همچین بیماراییو ب خونشون

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اختلاف سنی بستگی به ادمش داره یهو یکی به پستت میخوره ۴۰ سالشه ولی شاینیه مثل ۲۰ ساله هاست ولی بعضی پسرا هم ۲۰ سالشونه ولی افسرده و ترکیدن عینه ۹۰ ساله ها میمونن باید اخلاق طرفو ببینه بعدشم من خودم اختلاف سنیم ۱۲ ساله با همسر تاج سر

بنظرم ببین اون چ مرد منحرفیه ک دنبال ۱۵ سااال کوچیکتر از خودشهو ببین چقدر بعضی خانواده ها بی عزت نفس ...

چی یاد گرفتید منحرف منحرف، پدوفلیا بچه بازی هست زیر 13 سال

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
نه بابا این دوره و زمونه هز چی اختلاف سن بالاتر باشه بهترهچون پسرای هم سن خودمون واقعا چیزی از زندگی ...

تا این حد ۱۵سال تفاوت سنی زنه ۲۵ باشه مرده۴۰سالش

بعد هیچ سقفی برای خودتون در نظر نگرفتین مثلا طرف ۳۰سال تفاوت باشه مشکلی نیست

چی یاد گرفتید منحرف منحرف، پدوفلیا بچه بازی هست زیر 13 سال

نگفتم پدوفیل

گفتم منحرف...

و منحرف کسیه ک دنبال ازدواج با ی دختریه ک ۱۵ سااالل ازش کوچیکتره

۱۵ سال ی عمره

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

تا این حد ۱۵سال تفاوت سنی زنه ۲۵ باشه مرده۴۰سالشبعد هیچ سقفی برای خودتون در نظر نگرفتین مثلا طرف ۳۰س ...

اخه واقعا پسرای ۳۰ ساله این دوره هیچی نمیفهمن قشنگ مثل بچها میمونن که باید بزرگشون کنی

من شوهرم ۲۹ خودم ۲۸ سال واقعا دیوونه شدم چون باید مثل بچها همه چیز  بهش یادآوری کنم