2777
2789
عنوان

انصرافی ها

95 بازدید | 16 پست

من از دولتی روزانه انصراف دادم. امسال هدفم دولتی روزانه هست 

تطبیق واحد نمی‌خوام. فقط مدرک دیپلم و کلا مدارک دبیرستان میخوام. آیا باید جریمه بدم؟

بعضیا میگن نه بعضیا میگن اره ترمی ۲۰ میلیون

استرس گرفتم. میشه راهنماییم کنید

ترم چند انصراف دادی

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم قرار بود بدم فهمیدم گویا جریمه میلیونی داره بسوزم و بسازم و پیش گرفتم :/دو تا پاهام رو هواست. 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

اوسط ترم ۳

باید پول بدی پس ۳ ترم خوندی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون میشه

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
باید پول بدی پس ۳ ترم خوندی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون میشه

مطمئنی؟😥آخه بعضیا جاها نوشتن اگه تطبیق واحد نزنی جریمه نمیخواد

راستش من دیپلم اصل و ریز نمرات اصل همونی که معدل دیپلم و کتبی هست دست خودمه

مطمئنی؟😥آخه بعضیا جاها نوشتن اگه تطبیق واحد نزنی جریمه نمیخوادراستش من دیپلم اصل و ریز نمرات اصل هم ...

انصراف دادی دیگه؟ اونموقع نگفتن جریمه بده؟

اصل دیپلمت اگه پیشت باشه تو سیستمم زده باشه انصراف مشکلی نداره

انصراف دادی دیگه؟ اونموقع نگفتن جریمه بده؟اصل دیپلمت اگه پیشت باشه تو سیستمم زده باشه انصراف مشکلی ن ...

بله 

فقط فرم انصراف پر کردم ارسال کردم گفتن ثبت شده.

فقط دیپلم موقت و کارنامه سه تا پایه دست اوناست.

بله فقط فرم انصراف پر کردم ارسال کردم گفتن ثبت شده.فقط دیپلم موقت و کارنامه سه تا پایه دست اوناست.

ب ما ک گفتن میگیرن دیگه نمیدونم دانشگاه شما چطوره