2777
2789
عنوان

امام صادق با خوابگاه یا شهر خودم🥲

796 بازدید | 18 پست

دوستان یه سوال من الان ترم دو حقوق هستم تو دانشگاه دولتی شهر خودم  قراره برم ترم ۳

با کنکور سال قبلم هم دعوت شدم مصاحبه..🤯پرسیدم گفتن نمیشه از ترم ۳ اضافه بشی ...

شهرمون ۸ ساعت فاصله داره حالا من دلم واقعا خوابگاه میخواد به خصوص که تهرانه 

با شرایط دانشگاه مشکل ندارم پس لطفا نیاین بگین باید اینجوری باشی اونجوری باشی

از امام صادق هم خوشم میاد به دلم میشینه 

حالا بگین به نظرتون اینکه از ترم اول دوباره بخونم تو دانشگاه غریب ارزششو داره یا نه همین تو شهر‌ خودم بمونم بخونم ؟؟؟؟

معدلمم تو دانشگاه ۱۷ ایناست ارزششو داره بخاطر دانشکاه مورد علاقم دوباره یه سال از عمرمو تو رشته حقوقی که همین الانم دارم میخونم تلف کنم یا اصلا تلف نیست🤯😥 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خوابگاه دوست داریییی؟😑اصلا ارزش نداره به نظر من

شهر بزرگ خصوصا تهران به ادم فرصت پیشرفت میده

ارزش تهران واسه رشد و پیشرفتو فقط ما که تو شهر کوچیک زندگی میکنیم میدونیم

🏃🏻‍♀️

وای نه توروخدا من دلم میخواد حداقل یه سال از عمرمو دور‌ از خانواده باشم چیزای حدید یاد بگیرم اخلاقم ...

بالاخره آدم با آدم فرق داره 

من اگه جای تو بودم تو شهر خودم میرفتم ترم ۳ 

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
اگه ادم درس خون و با استعدادی هستی حیفه نرو امام صادق جو امام صادق خیلی ....

جوش اخه همه یه چیز میگن هرکس هرچی میبینه میگه .من به شخصه سال پیش هم مصاحبه رفتم از کسایی که دیدم خوشم اومد نه خشن بودن نه خشک بودن خیلی مهربون بودن نمیدونم چطور بگم حس ادم حسابی که خودشو شناخته دنیاشو شناخته بهم میدن اصلا بدم نیومد .....از نظر تحصیلی واقعا بیشتر مد نظرمه چون دروس بیشتری ارائه میدن زبان خارجه اجباریه نه فقط دو واحد سه واحد !!!

شهر بزرگ خصوصا تهران به ادم فرصت پیشرفت میدهارزش تهران واسه رشد و پیشرفتو فقط ما که تو شهر کوچیک زند ...

میدونم فرصت پیشرفت داره اما ایشون صرفا میخواد از خانواده دور بشه تا تجربه کنه که به نظرم ارزش نداره بخواد از اول شروع کنه

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
جوش اخه همه یه چیز میگن هرکس هرچی میبینه میگه .من به شخصه سال پیش هم مصاحبه رفتم از کسایی که دیدم خو ...

ببین اگه تفکرت باهاشون هم سوئه که اره ارزش داره وگرنه به نظرم دانشگاه های تاپ واسه حقوق خیلی بهترن مثل علامه و بهشتی و تهران 

راستی چه عجب یکی رو دیدیم که انسانی باشه و فرهنگیان نخواد 😄

🏃🏻‍♀️

ببین اگه تفکرت باهاشون هم سوئه که اره ارزش داره وگرنه به نظرم دانشگاه های تاپ واسه حقوق خیلی بهترن م ...

👍🏻استثنام

علامه اینا بهشتی اینا ..کلا باید دوباره کنکور میدادم 😁

الان با کنکور قبلیم دوباره شانسی ثبت نام کردم حتی امیدی هم نداشتم که زنک بزنن چی 😂

صرفا الان این یه شانسیه من کلا ول کرده بودم گفتم تو شهر خودمون میخونم حقوق‌ه دیگه فرقی نداره که اما اینکه دانشگاه بالا باشه استادا خفن باشن دیدم فرق داره 🥲