2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 68 پست
نمیدونم ولی به نظرت شرایط پدر مادر مهم نیست؟خیلیا پنجاه شصت سالن پر انرژی و باحالنمامان من ۶۵ سالشون ...

عزیزم حرف شما اصلا درست نیست دلیل تون قانع کننده نیست و اگر هم قانع کننده باشه دارید استثنا رو مثال میزنید شما نمیتونید منکر این بشید که ادم هر چی سنش میره بالاتر حوصلش کمتر میشه!

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
نه عزیزم کدوم روانشناسی گفته؟آدلر که میگه مسئولیت پذیری در بچه اول افزایش پیدا میکنهبچه کوچیک چون هم ...

دکتر هلاکویی که گفتن به جز ایشون هم بازم شنیدم 

ایشون میگن سعی کنید  وطیفه مادری یا پدری نسبت به بچه کوچکتر  رو  روی دوش بچه بزرگتر نندازید و هردو باید در سن خودشون کودکی و نوجوانی کنن .بهترین حالت اختلاف ۲ الی ۳ سال هست چونکه هردو حس رقابت و رفاقت و خیلی حس های دیگه که در آینده در جامعه تجربه میکنن رو درکنار هم تجربه میکنن 

البته این نظر روانشناساس و منطقی هم هست منتها درنهایت تصمیم درست رو خود والدین میگیرن ممکنه کسانی نظر متفاوتی داشته باشن . دو تا بچه ی خودم اختلاف بیشتر از ۳ سال دارن چون متاسفانه دیر متوجه شدم این مساله رو ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونممیگم از نظر ژنی سالمیمبرای هرکسی بیماری های ناشناخته ممکنه پیش بیادبه کی ظلم میشه اولی یا دومی ...

ببخشید  دومی درسته اوتیسم داره ولی جوری مدیریت کنید که این طرز تفکر توی بچه اولتون شکل نگیره که خواهر یا برادر سالم میخوام نه اینو…هیچ تضمینی نیست آدم بچه سالم به دنیا بیاره و خدای نکرده وقتی بزرگ شد طی حادثه ای ناسالم بشه اما چیزی نباید تغییر کنه مهم ترین چیز توی خانواده اینه که یاد بگیریم عشق بدیم به هم،شما یک بچه دیگه بیارید علاوه بر اینکه کودک اوتیسم شما طرد میشه از سمت اون دوتا خودتونم توجه و تمرکزتون رو میذارید روی رسیدگی به شیطنت ها و کارهای مدرسه و آموزش اون دوتا پس این بچه اوتیسم خیلی بیشتر ضربه میخوره چون بچه های اوتیسم توجه و مراقبت میخوان.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
خودتون میگین اوتیسم ژنی نیستالان میگین تو ژن اوتیسم بوده میدونی اوتیسم ناشناختست واقعا فاجعست سومیم ...

من کی گفتم اوتیسم ژنی نیست 😐

شما وقتی یه فرزند اوتیسم داری طبیعتا ریسک خیلیییییییی بیشتری داری تا فرزند بعدیت هم اوتیسم باشه تا بقیه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اوتیسم با ازمایش زنتیک مشخص نمیشه این ظلم رو در حق بچه نکن

اینجا با از ژنتیک مشخص نمیشه

نمیدونم من تحقیقات هرچی دیدم کاملا ناشناختست

یعنی ندیدم جایی بگن امار افراد دارای دو فرزند اوتیسم بیشتر باشه یعنی احتمال اینکه بعدی اوتیسم باشه از بقبه ادما بیشتر باشه

چقدرررر هم زیاد شده واقعا خیلی عجیبه نمیتونن بفهمن علتش چیه

اینجا با از ژنتیک مشخص نمیشهنمیدونم من تحقیقات هرچی دیدم کاملا ناشناختستیعنی ندیدم جایی بگن امار افر ...

خب مشخص نمیشه با ازمایش ژنتیک این به این معنا نیست که ژن نباشه 

الان لکنت زبان با ازمایش ژنتیک مشخص نمیشه ولی خب ژنتیکه 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
وای خدا این خیلی وحشتناکه

متاسفانه 💔

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️