2777
2789

به نظر من که خوبه

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

چه ربطی داره به حرف مردم توجه نکن هرچی دوست داری

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم هم سن خودت هستم

بنظرم کار درستی نیست توی این سن بچه بیاری،اگه میخواستی باید زودتر اقدام میکردی

بچه ت بخواد بره کلاس اول شما ۵۰ سالته.گناه داره بیچاره خجالت میکشه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه های من یازده سال اختلاف دارن،نظر خودم این بود،

بچه با اختلاف کم معایبی داره مزایایی،

با اختلاف زیاد هم معایبی داره مزایایی،

هیچ‌کدوم خوبی یا بدی مطلق نیست،در شرایط خودت خوب و بد معنا داره

به نظرم به خود بچه ربط داره

مثلا من با خواهر بزرکترم ۸ سال و با کوچیکه ۷ سال اختلاف سنی دارم

کلا از بچگی من و کوچیکه باهم نمیساختیم الانم دنیامون کااااملا متفاوته. با بزرگه سازگارتر بودم اما واقعیت اینه که تو بچگی تنها بودم، اونی که ۸ سال از بزرگتر بود برای من همبازی نبود‌. اونم تنها بود، چون تو بحرانای زندگیش من خیلی کوچیک بودم که بتونم به دردش بخورم. درسته الان خیلی پشتمون و دلمون به هم گرمه اما خب مامان من درواقع چند تا تک فرزند بزرگ کرد! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "