2777
2789

من سال ۹۷ یا ۹۸ دقیق یادم نیس ولی فک کنم ۹۷ بود باید ی سقط انجام میدادم با قرص، اومدم تو گوگل سرچ کردم کلی تاپیک نینی سایت بالا اومد تا مدتی ک خواننده خاموش بودم بعد یادم نیس از کجا یاد گرفتم ک عضو بشم یه کاربری زدم ی مدت بودم بعد میخاستم نیام سایت در خواست دادم تعلیقم کردن بعد سال ۱۴۰۰ اومدم ی کاربری دیگه زدم سوتی دادم اسم واقعیمو جای اسم مستعار زدم حالا اونجا جرات نمیکنم حرفی برنم درد دل کنم بشناسن منو دوباره ای کاربری رو زدم فقط واس مواقع ضروری درددلی چیزی باشه😁

سال ۹۸ دنبال اسم دکتر بودم یهو افتادم تو دام اینجا

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😆😆😆لامصب اعتیاد اوره

خیلی😂🤦🏻‍♀️

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

یکی بچش زردی داشت

بعد کاهو گذاشته بود روش

من برام سوال شد که کاهو واقعا تاثیری داره یا نه

سرچ کردم به اینجا رسیدم

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
یکی بچش زردی داشتبعد کاهو گذاشته بود روشمن برام سوال شد که کاهو واقعا تاثیری داره یا نهسرچ کردم به ا ...

اع چ‌جالب من پوست خیار شنیده بودم بذارن تو پوشک‌بچه ولی بی تاثیر بود اخر ختنش کردن همون قطره اول خون زردی رو اورد پایین

ده سال پیش برای بارداری سرچ میکردم نی نی سایت اومد بالا الان پسرم ده سالشه و من معتاد اینجا 

البته تو یه برحه هایی اصلا نمیومدم

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز