2777
2789
عنوان

اربعین

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 75 پست
سلام. من اربعین پارسال با عبا و مقنعه ی بلند رفتم خیلی راحت بودم. ولی امسال ترجیح میدم با چادر لبنان ...

بله درسته چادر خیلی بهتره😍

بعد ببخشید شما کتونی پوشیده بودید یا دمپایی؟

دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هرکی امسال میره التماس دعا دارم ازشونشاید من امسال نتونم برم

چشمم عزیزم انشالله قسمت شما هم بشه برید🥲❤️

دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️
بله درسته چادر خیلی بهتره😍بعد ببخشید شما کتونی پوشیده بودید یا دمپایی؟

من با کتونی رفتم. 

دیدم خیلی ها دمپایی میپوشن ولی من اصلاً راحت نیستم با دمپایی. 

بستگی به خودت داره. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
از هر کسی میپرسم بلد نیست که جایی کاروانی میبره یا نه

مسجد و موسسه ها رفتید؟اکثرا اینجور جاها هستن کسایی که خبر داشته باشن

بله درسته چادر خیلی بهتره😍بعد ببخشید شما کتونی پوشیده بودید یا دمپایی؟

دمپایی راحت که کفش ضخیم و نرم باشه بردارین تو مسیر بیشتر دمپایی به درد میخوره داخل کربلا که خواستین برین حرم کفش بپوشین

تو مسیر هم زود به زود مثلا خواستین نماز بخونین استراحت کنین حتما پاها و جوراباتونو بشورین خیلی جلوی تاول رو میگیره

من با کتونی رفتم. دیدم خیلی ها دمپایی میپوشن ولی من اصلاً راحت نیستم با دمپایی. بستگی به خودت داره.

چه خوب کتونی تون جنسش چی بود که پاهاتون تاول نزد

😅شرمنده سوالام زیاد شد

دمپایی راحت که کفش ضخیم و نرم باشه بردارین تو مسیر بیشتر دمپایی به درد میخوره داخل کربلا که خواستین ...

مچکرممم❤️

چه خوب کتونی تون جنسش چی بود که پاهاتون تاول نزد😅شرمنده سوالام زیاد شد

نه عزیزم راحت باش بپرس. 

کتونی جنس جورابی همینا که نازک هستن خنک بود. 

من با 3 تا بچه م و همسرم رفتم. 

فقط پسرم تاول زد که اونم مشکلی نیست موکب بود واسه درمان تاول. 

آهان اینم بگم اگه تپل هستین از لباس زیر نخی و پاچه دار استفاده کنید. 

دخترم تپل بود پاهاش سوخت راه رفتن براش مشکل شد. 

چه خوب که تجربیاتتون رو میگین. یکی مثل من بلد نبودم تشکر🥰

اگه اولین بار هست که میرین. 

کوله تون سبک باشه. 

ما سال اول دونفر بودیم دوتا کوله ی بزرگ بردیم. نود درصد وسایل اصلاً استفاده نشد. 

سال بعد 5 نفر رفتیم با یه کوله ی فوق سبک که حتی دختر 10 ساله م هم میتونست کوله رو حمل کنه. 

اگه اولین بار هست که میرین. کوله تون سبک باشه. ما سال اول دونفر بودیم دوتا کوله ی بزرگ بردیم. نود در ...

اگه خدا قسمت کنه بار اولم. و کاملا هم تنهام. 

فکر کنم همون فقط قرصامو بردارم. بطری اب. و یه دست لباس. 

کافیه بنظرتون؟ 

نیاز هست دستکش بردارم دستام نسوزه؟