2777
2789
عنوان

اربعین

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 75 پست
اگه اولین بار هست که میرین. کوله تون سبک باشه. ما سال اول دونفر بودیم دوتا کوله ی بزرگ بردیم. نود در ...

اگه خدا قسمت کنه بار اولم. و کاملا هم تنهام. 

فکر کنم همون فقط قرصامو بردارم. بطری اب. و یه دست لباس. 

کافیه بنظرتون؟ 

نیاز هست دستکش بردارم دستام نسوزه؟ 

اگه خدا قسمت کنه بار اولم. و کاملا هم تنهام. فکر کنم همون فقط قرصامو بردارم. بطری اب. و یه دست لباس. ...

ان شاء الله به سلامتی برید و برگردید. 

اگه پوست حساسی دارین بردارین. 

من برای صورتم هم ضد آفتاب میزنم هم پوشیه. 

ولی دستهام نسوختن تا حالا. تجربه ای ندارم. 

در کل سفر اربعین با تمام سفرهایی که تا حالا رفتین فرق داره. 

هیچ پیش بینی نمیشه کرد. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عزیزم راحت باش بپرس. کتونی جنس جورابی همینا که نازک هستن خنک بود. من با 3 تا بچه م و همسرم رفتم. ...

خیلی ممنونممم❤️نه تپل نیستم ولی بازم نخی خیلی بهتره ممنون که تجربتو گفتی😍

دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️
نه هنوز اونجاها نرفتم ممنونم گفتین باید برم سوال کنم

فدات عزیزم آره حتما اونجاها سراغ دارن 

دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️
ان شاء الله به سلامتی برید و برگردید. اگه پوست حساسی دارین بردارین. من برای صورتم هم ضد آفتاب میزنم ...

ممنونم عزیزم هیچ وقت دلم نمیلرزید. اما الان اسم سفر اربعین میاد دلم میلرزه. اشکم میاد چشمام. خدا کنه قسمتم بشه‌ 

ممنونم بابت راهنمایتون. 

پس پوشیه صورت هم تهیه میکنم

پس همون شومیز شلوار خنک می‌پوشم با چادر چون دوستان اکثرا نظرشون چادر بود ممنونم❤️بعد ببخشید شما دمپا ...

کتونی طبی. یه زیرانداز یا ملحفه ی کوچیک همراهت باشه هر جا خواستی بخوابی یا بشینی استفاده کنی. 

کتونی طبی. یه زیرانداز یا ملحفه ی کوچیک همراهت باشه هر جا خواستی بخوابی یا بشینی استفاده کنی.

❤️😍خیلی ممنونم

اسی تو رو خدا برام دعا کن

خونه ای که میخام رو تا چن سال دیگه بخرم 

آرامش برسم

مشکل کمر درد م خوب شه بابام سلامتیش برگرده 

بچهام عاقبت بخیر بشن مشکل کار شوهرم اسمم عاطفه است یادت نره  

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

دقیقا تیپ من تو اربعین دو سال همین مدلی رفتم هر چند کلی نیش و کنایه از مذهبی های افراطی شنیدم که میخواین چادر رو بندازین عمدا عبا میپوشید ولی من چون بشدت گرم مزاجم و  همیشه بدنم داغه جوری که رفتم بهداشت گفت تب دارین گفتم نه همیشه همینم🥴تحمل هوای داغ اونجا رو نداشتم با چادر امتحان کردم نفسم بالا نمیومد خدایی عبای خنک گرفتم زیرش دامن شلواری ابرو باد و یه کلاه خیلی هم راحت بودم 

اسی تو رو خدا برام دعا کنخونه ای که میخام رو تا چن سال دیگه بخرم آرامش برسممشکل کمر درد م خوب شه باب ...

انشالله که همه مشکلاتت حل میشه و خونه هم میخرید❤️🥹چشممم حتما مینویسم که یادم نره✨

دقیقا تیپ من تو اربعین دو سال همین مدلی رفتم هر چند کلی نیش و کنایه از مذهبی های افراطی شنیدم که میخ ...

آره خب اگه طاقت آدم کم باشه بدتر از حال میره مخصوصا امسال که گرم تره عبا هم حجابش کامله اینی که فرستادم هم گشاده هم بلند روسری شم همینطور❤️🥰

امسال باردارم نمیتونم برم خیلی یادم کن دلم هواییه😭معلوم نی تا چند سال دیگه بتوتم دوباره برم

عزیزممم😍😍انشالله نی نی کوچولوت به سلامتی به دنیا بیاد یکم بعدش میتونی بررسی🥹❤️چشممم حتما به یادتون هستمم