2777
2789
عنوان

اربعین

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 75 پست
بله گلی تنهایی همیشه برا سفر زیارتی یه حال معنوی دیگه داره. توی همین نی نی سایت گفتن اصلا تنها نرو ح ...

اگه تنهایی سعی کن با کاروان بری 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید زیر عبا شلوار باید پوشید یا نه؟

اگه برای پیاده روی شلوار نپوشی کل رون هات میسوزه حتمن باید بپوشی 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
عبا میپوشن و چادر هم سر میکنن. خانم عرب تو خیابون به هیچ عنوان بدون چادر نمیبینید. تو حرم و تفتیش ه ...

کلا عبا مال عرباست شما یکم افراطی نیستید؟ من شنیدم لباس حضرت فاطمه به عبا بیشتر شبیه بوده تا چادر اینکه میگید بد میدونن دیگه خیلی غیرطبیعیه اونجا که بقیه شهرها سرلخت هم دارن غلط میکنن عبا رو بد بدونن

خوبه بپوش. من پارسال پوشیدم همین مدل .بعضی وقتا هم چادر میپوشیدم جلوش زیپ داشت و زیرش شومیز خنک ک ای ...

پس همون شومیز شلوار خنک می‌پوشم با چادر چون دوستان اکثرا نظرشون چادر بود ممنونم❤️

بعد ببخشید شما دمپایی پوشیده بودید یا کتونی؟

دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️
عزیزم من پارسال عبا پوشیدم با روسری بلند.توی حرم هم با همون رفتم.خیلی راحت و خنک بود.اونجا خیلی ها ب ...

😂جددیی وای بازم دو دل شدمم

دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️
آها پس تو مشایه عبا بپوشم داخل حرم چادر سر کنم خوبه؟

هرچی دلت میخواد

ولی چادر رو عبا گرم میشه یکیشو بردار

منم میرم حرم امام رضا تا میفهمن ایرانی ام نمیرارن با عبا برم چادر گلگلی میدن بهم😑 اون وقت بهشون میگم اون عربه رفته تو میگه اونا روسریشون بلنده میندازن رو سینه منم شال داشتم میتونست بهم بگه همونجوری کنم

واقعا عجيبه😳 

کلا عبا مال عرباست شما یکم افراطی نیستید؟ من شنیدم لباس حضرت فاطمه به عبا بیشتر شبیه بوده تا چادر ای ...

انقدرگارد نگیرید. 

وقتی ما داریم تو شهر مذهبی شون حضور پیدا میکنیم و از فرهنگ شون مطلع هستیم بهتره رعایت کنیم. 

با شهرهای غیر مذهبی شون کاری نداریم و نمیریم. 

ولی شهرهای مذهبی شون به شدت روی حجاب چادر خانوم هاشون حساس هستند.  بهتره این حساسیت رو درک کنیم و بهش احترام بذاریم. 

اگر قبول کردنش براتون سخته که بحثش جداست. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سلام. 

من اربعین پارسال با عبا و مقنعه ی بلند رفتم خیلی راحت بودم. 

ولی امسال ترجیح میدم با چادر لبنانی برم. جلو چادر دوختم مثل مانتو شده خیلی راحت. 

کسی به پوشش کاری نداره ولی حس امنیت چادر خیلی ارزش داره. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
هرچی دلت میخواد ولی چادر رو عبا گرم میشه یکیشو بردارمنم میرم حرم امام رضا تا میفهمن ایرانی ام نمیرار ...

آره ایران اجازه نمیدن 

ممنون از نظراتت عزیزم❤️🌱😍