niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9685 عنوان معتاد شدم 620 بازدید | 43 پست صب بستنی ظهر بسانی عصر بستنی شب بستنی نصف شب بستنی.و بااااز دلم بستنی میخواد😭😂خداییش ورشکست شدم از بس پول بستنی دادم. ازش خسته نمیشم. زیادشم خوب نیس اصنننن ولی رسماً معتاد شدم بهش🤦🏻♀️💔چیکار کنم ترک کنم خداییش؟ من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . 1403/05/01 | 05:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9685 جایگزین کن سعی کن جای بستنی یه چیز دیگه بخوری نمیتونم هیییچ جورههیچی جایگزینش نمیشه لامصب من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
sheythea عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 148 نمیتونم هیییچ جورههیچی جایگزینش نمیشه لامصب آبمیوه یا شربت اینا دوست نداری بخوری؟😂😂یا مثلا با ابمیوه طبیعی یخمک درست کنی
پرپری92 عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1361 نمیتونم هیییچ جورههیچی جایگزینش نمیشه لامصب هویج بخور بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍
حبه_انگورتونم عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 1220 راهکار ترک اعتیاد تضمینی را از مشاورین با تجربه ی ما دریافت کنید : راهکار ترک اعتیاد بستنی : بستنی نخورید
0saadati عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 2618 ببین من اومدم بستنی خونگی درست کنم یعنی یک چیزی درست کردم در حد چشیدن فقط خوردم اصلا حسم به بستنی رفت که رفت تا هوس میکنم مزه اون میاد تو ذهنم
niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9685 آبمیوه یا شربت اینا دوست نداری بخوری؟😂😂یا مثلا با ابمیوه طبیعی یخمک درست کنی اتفاقاً امروز اینکارو کردم ک سمتش نرم ولی هیچی ب اندازه بستنی بهم نمیچسبهکلاً نه غذا دوس دارم زیاد ن خوراکی دیگه ای.. فقط بستنی و تمام. من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9685 از قند خونت مطمئنی ی آزمایش بده عزیزم چرا از همین میترسم یه ذره گاهی بالاست که اونم مرتب متفورمین میخورم من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9685 هویج بخور تأثیرگذار بود😔😂 من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9685 راهکار ترک اعتیاد تضمینی را از مشاورین با تجربه ی ما دریافت کنید : راهکار ترک اعتیاد بستنی : بستنی ن ... 😂😂🚶♀️ من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
sheythea عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 148 اتفاقاً امروز اینکارو کردم ک سمتش نرم ولی هیچی ب اندازه بستنی بهم نمیچسبهکلاً نه غذا دوس دارم زیاد ن ... اگه مامانم بود میگفت پس شوهرت میدیم به بستنی فروش😂😂😂😭
niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9685 ببین من اومدم بستنی خونگی درست کنم یعنی یک چیزی درست کردم در حد چشیدن فقط خوردم اصلا حسم به بستنی رف ... عه ایده خوبیهدستورشو ب منم بده برم امتحان کنم😐😂ولی باورت میشه گاهی انگیزه م برا زنده موندن وصله به یه بستنی؟!اینجوری ام ک شدت افکار بدم بالا میگیره و ی پوچی میرسم.. میخوام همه چیو تموم کنم. بعد میگم ک عه نه. اگه بمیرم دیگه نمیتونم بستنی بخورم!😂😂 من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .