2777
2789
عنوان

معتاد شدم

620 بازدید | 43 پست

صب بستنی ظهر بسانی عصر بستنی شب بستنی نصف شب بستنی.

و بااااز دلم بستنی میخواد😭😂

خداییش ورشکست شدم از بس پول بستنی دادم. ازش خسته نمیشم. زیادشم خوب نیس اصنننن ولی رسماً معتاد شدم بهش🤦🏻‍♀️💔

چیکار کنم ترک کنم خداییش؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

جایگزین کن سعی کن جای بستنی یه چیز دیگه بخوری

نمیتونم هیییچ جوره

هیچی جایگزینش نمیشه لامصب

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم هیییچ جورههیچی جایگزینش نمیشه لامصب

هویج بخور 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

آبمیوه یا شربت اینا دوست نداری بخوری؟😂😂یا مثلا با ابمیوه طبیعی یخمک درست کنی

اتفاقاً امروز اینکارو کردم ک سمتش نرم ولی هیچی ب اندازه بستنی بهم نمیچسبه

کلاً نه غذا دوس دارم زیاد ن خوراکی دیگه ای.. فقط بستنی و تمام.

از قند خونت مطمئنی ی آزمایش بده عزیزم

چرا از همین میترسم یه ذره گاهی بالاست که اونم مرتب متفورمین میخورم

راهکار ترک اعتیاد تضمینی را از مشاورین با تجربه ی ما دریافت کنید : راهکار ترک اعتیاد بستنی : بستنی ن ...

😂😂🚶‍♀️

ببین من اومدم بستنی خونگی درست کنم یعنی یک چیزی درست کردم در حد چشیدن فقط خوردم اصلا حسم به بستنی رف ...

عه ایده خوبیه

دستورشو ب منم بده برم امتحان کنم😐😂

ولی باورت میشه گاهی انگیزه م برا زنده موندن وصله به یه بستنی؟!

اینجوری ام ک شدت افکار بدم بالا میگیره و ی پوچی میرسم.. میخوام همه چیو تموم کنم. بعد میگم ک عه نه. اگه بمیرم دیگه نمیتونم بستنی بخورم!😂😂