2777
2789
عنوان

معتاد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 43 پست
اهوم:)))ولی میترسم تا اون موقع ک شرایطم اوکی شه برم سراغ درمان؛ دیابت گرفته باشم🤦🏻‍♀️😂

اراده تو قوی‌تر از این حرفاست. فقط کافیه چند روز نخوری 

و خودت سرگرم کن انقد که یاد بستنی نیوفتی اصلا

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

حالا چه مدل بستنی بیشتر دوست داری؟ کیم، لیوانی، قیفی، نونی،....

همهه جوره.

وقتی میگم عاشق یه چیزی ام. ینی عاشق همه چیشم در انواع و اشکال مختلف عاشقشم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اراده تو قوی‌تر از این حرفاست. فقط کافیه چند روز نخوری و خودت سرگرم کن انقد که یاد بستنی نیوفتی اصلا

میدونی اصلاً مشکل همینه ذهنم تحمل هیچ درگیری ای رو نداره چ خوب چ بد. و ب محض اینکه درگیر یه مسئله یا یه کار بشم برای فرار پناه میبرم به بستنی..

یه راه فرار ساختم واسه خودم و حالا خراب کردنشم کار خودمه!

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

چاق نشدی؟

چرا اخیراً چون همه شم خونه م اضافه وزن پیدا کردم

تو یه حالت بد وحشتناک عذاب طور جهنمی دارم دست و پا میزنم و سد دفاعی روانم اومده یه راه فرار چرت ساخته برا خودش ب اسم بستنی!

باید خراب کنم این راه فرارو و راه سالم تری واسه فرار جایگزین کنم

چرا اخیراً چون همه شم خونه م اضافه وزن پیدا کردمتو یه حالت بد وحشتناک عذاب طور جهنمی دارم دست و پا م ...

شما میتونی عزیزم راحت بذاری کنار ولی اگه خودت بخوای. بهش فکر نکن اصلا

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   
میدونی اصلاً مشکل همینه ذهنم تحمل هیچ درگیری ای رو نداره چ خوب چ بد. و ب محض اینکه درگیر یه مسئله یا ...

برو بیرون با دوستات بچرخ باور کن بیرون رفتن خیلی حال ادمو خوب می‌کنه

هیچ اشکالی نداره آدم گاهی الاف باشه.

نمی‌دونم مشکلت چیه که انقد بی‌انگیزه شدی ولی بهترین روزهای عمر و جوانی رو به خوشی بگذرون هیچ چیییییز ارزش نداره واقعا زندگی همین لحظه هاست سخت نگیر و مراقبت سلامتی باش وگرنه مهم نبود هرچقدر دلت می‌خواست بستنی می‌خوردی😁

برو بیرون با دوستات بچرخ باور کن بیرون رفتن خیلی حال ادمو خوب می‌کنههیچ اشکالی نداره آدم گاهی الاف ب ...

متاسفانه بی دوست ترینم.

گه گاهی میرم پیاده روی ولی با بغض برمیگردم..

ببینم می‌تونم.. دارم عزممُ جزم میکنم باز برم باشگاه. امیدوارم جرئت و حوصله شو پیدا کنم و مرتب برم ول نکنم.

*راستی حرفات خیلی ب دلم نشست. نه وجه انگیزشی و چرت و پرت داشت، نه غم. مرسی :))✨

متاسفانه بی دوست ترینم.گه گاهی میرم پیاده روی ولی با بغض برمیگردم..ببینم می‌تونم.. دارم عزممُ جزم می ...

قربانت خوشحالم حس خوبی گرفتی❤️

دانشگاه خیلی خوبه سرم آدم واقعا گرم مییشه. امیدوارم همونجا چندتا دوست باحال پیدا کنی.

منم دلم دانشگاه می‌خوادددد. 

عه ایده خوبیهدستورشو ب منم بده برم امتحان کنم😐😂ولی باورت میشه گاهی انگیزه م برا زنده موندن وصله به ...

سه لیوان شیر جوشید  بهش پنج  تا قاشق غذا خوری وانیل و ثعلب اضافه کردم وای اصلا نه رنگ بستنی داشت نه طعم البته پنج تا قاشق غذا خوری هم شکر زدم باز تلخ بود گلاب هم زدم کلا یک چیز بیخودی شد 

بعدا خوندم باید نصف قاشق چای خوری وانیل و ثعلب زد کلا روزانه بیش از دو گرم خوردن ثعلب ضرر و خطرناکه 

خلاصه که  یک صدم گرم ازش بچشی کلا بستنی زده میشی😂

متاسفانه بی دوست ترینم.گه گاهی میرم پیاده روی ولی با بغض برمیگردم..ببینم می‌تونم.. دارم عزممُ جزم می ...

باشگاه نوشتی من انقد خودم تو فکر دانشگاهم دانشگاه خوندم. آی خندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂 چشمام آلبالو گیلاس می‌بینم.

باشگاه گم خوبه ولی دانشگاه بهتره😛😂😂

باشگاه نوشتی من انقد خودم تو فکر دانشگاهم دانشگاه خوندم. آی خندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂 چشمام آلبالو گی ...

آره منم یه لحظه هنگیدم..

ولی متوجه بودم قضیه چیه😂