صب بستنی ظهر بسانی عصر بستنی شب بستنی نصف شب بستنی.
و بااااز دلم بستنی میخواد😭😂
خداییش ورشکست شدم از بس پول بستنی دادم. ازش خسته نمیشم. زیادشم خوب نیس اصنننن ولی رسماً معتاد شدم بهش🤦🏻♀️💔
چیکار کنم ترک کنم خداییش؟
من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.
حالا چه مدل بستنی بیشتر دوست داری؟ کیم، لیوانی، قیفی، نونی،....
همهه جوره.
وقتی میگم عاشق یه چیزی ام. ینی عاشق همه چیشم در انواع و اشکال مختلف عاشقشم
من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.
اراده تو قویتر از این حرفاست. فقط کافیه چند روز نخوری و خودت سرگرم کن انقد که یاد بستنی نیوفتی اصلا
میدونی اصلاً مشکل همینه ذهنم تحمل هیچ درگیری ای رو نداره چ خوب چ بد. و ب محض اینکه درگیر یه مسئله یا یه کار بشم برای فرار پناه میبرم به بستنی..
یه راه فرار ساختم واسه خودم و حالا خراب کردنشم کار خودمه!
تو یه حالت بد وحشتناک عذاب طور جهنمی دارم دست و پا میزنم و سد دفاعی روانم اومده یه راه فرار چرت ساخته برا خودش ب اسم بستنی!
باید خراب کنم این راه فرارو و راه سالم تری واسه فرار جایگزین کنم
میدونی اصلاً مشکل همینه ذهنم تحمل هیچ درگیری ای رو نداره چ خوب چ بد. و ب محض اینکه درگیر یه مسئله یا ...
برو بیرون با دوستات بچرخ باور کن بیرون رفتن خیلی حال ادمو خوب میکنه
هیچ اشکالی نداره آدم گاهی الاف باشه.
نمیدونم مشکلت چیه که انقد بیانگیزه شدی ولی بهترین روزهای عمر و جوانی رو به خوشی بگذرون هیچ چیییییز ارزش نداره واقعا زندگی همین لحظه هاست سخت نگیر و مراقبت سلامتی باش وگرنه مهم نبود هرچقدر دلت میخواست بستنی میخوردی😁
برو بیرون با دوستات بچرخ باور کن بیرون رفتن خیلی حال ادمو خوب میکنههیچ اشکالی نداره آدم گاهی الاف ب ...
متاسفانه بی دوست ترینم.
گه گاهی میرم پیاده روی ولی با بغض برمیگردم..
ببینم میتونم.. دارم عزممُ جزم میکنم باز برم باشگاه. امیدوارم جرئت و حوصله شو پیدا کنم و مرتب برم ول نکنم.
*راستی حرفات خیلی ب دلم نشست. نه وجه انگیزشی و چرت و پرت داشت، نه غم. مرسی :))✨
عه ایده خوبیهدستورشو ب منم بده برم امتحان کنم😐😂ولی باورت میشه گاهی انگیزه م برا زنده موندن وصله به ...
سه لیوان شیر جوشید بهش پنج تا قاشق غذا خوری وانیل و ثعلب اضافه کردم وای اصلا نه رنگ بستنی داشت نه طعم البته پنج تا قاشق غذا خوری هم شکر زدم باز تلخ بود گلاب هم زدم کلا یک چیز بیخودی شد
بعدا خوندم باید نصف قاشق چای خوری وانیل و ثعلب زد کلا روزانه بیش از دو گرم خوردن ثعلب ضرر و خطرناکه
باشگاه نوشتی من انقد خودم تو فکر دانشگاهم دانشگاه خوندم. آی خندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂 چشمام آلبالو گی ...
آره منم یه لحظه هنگیدم..
ولی متوجه بودم قضیه چیه😂