2777
2789
عنوان

حمله پانیک

141 بازدید | 30 پست

ی سال درگیری بودم خوب شد ولی بعد دوسه سال شدیدتر برگشته کاش آدم بمیره ولی این حمله ها بش دست نده خسته شدم واقعا همش تپش قلب همش استرس از دارو خوردن متنفرم کیا تجربه داشتن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو حاملگی گرفتم 

دوران کرونا اینقدر آه کشیدم اینجور شدم 

آه مغذی رو سرد می‌کنه حتی ام اس میگیره ادم

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

میشه بگید چطوری هست و چه زمانی؟

همسر من گاهی اکثرا نصف شب یهو از خواب میپره و گلوش صدای خر خر میده و نمیتونه نفس بکشه، از جاش بلند میشه و همینجور دور اناق راه میره، انکار اون لحظه نمیدونه چکار کنه. خیلی وحشتناکه، خیلی میترسم طوریش بشه، دکترم نمیره، البته توی سه سال چهار بار براش اتفاق افتاده فقط ولی من نگرانشم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

میشه بگید چطوری هست و چه زمانی؟همسر من گاهی اکثرا نصف شب یهو از خواب میپره و گلوش صدای خر خر میده و ...

بزن نت حمله پانیک برات میاره من شدیداً تپش قلب و بی قراری میگیرم طوری ک نفسم تنگ میشه سرم گیج می‌ره ضعف شدید احساس خفگی شدید انگار روح از جسم میخواد بیاد بیرون حس وحشتناک به نصیب کسی نشع

دارو چی میخوره ب من دکتر داد نخوردم

پروپرانولول دکتر داده که دوز های مختلفی داره هرکی بسته به حالش یه دوزی رو میخوره

چرا نمیخوری؟

گلاب خیلی خوبه مامانم که حالش بد میشه گلاب میدیدم بو بکنه و تو آب براش میریزیم بخوره بعضی وقتا توش قند هم میریزم

آیه ۱۱ سوره فرقان هم براش میخونم

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
پرانول فقط میخورم موقع حمله دکتر برام سرترالین ۵۰و نورتلیوتلین۱۰

قرص پکسیل خارجی‌شو اگه پیدا کنی خوبه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
پروپرانولول دکتر داده که دوز های مختلفی داره هرکی بسته به حالش یه دوزی رو میخورهچرا نمیخوری؟گلاب خیل ...

ببین من انقد آب قند نمک میخورم همش میترسم فشار خون قند بگیرم قرص فقط پرانول می‌اندازم ترس از خوردن دارو دارم ی دکتر خدا نشناس ی بار ی آمپول آرامبخش بهم زد دو روز حالم بد بود نفسم ب زور میومد همش خواب بودم من خیلی پای بی قرارم دارم انقد میکوبم زمین درد میگیره

ببین من انقد آب قند نمک میخورم همش میترسم فشار خون قند بگیرم قرص فقط پرانول می‌اندازم ترس از خوردن د ...

گلاب خیلی خوبه همیشه داشته باش حالت که بد شد بو کن و بخور یکم شو

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
مغز چطوری سرد میشع

پیش متخصص طب سنتی برو بهت میگه 

شاید درمان هم شدی 

مهمترین چیز این که آرام باشی و اضطراب نداشته باشی

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!