2821
2789

چجوریه سخته؟ من تجربیم میخوام ۴۰۵ کنکورشو بدم :) 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه رشتم هنر نیست اما چطوری میشه خوند و دانشگاه تهران قبول شد

هنر ۲ تا کنکور داره

کنکور تئوری

کنکور عملی

بایددبرنامه ریزی کرد چون تعداد منابعش نزدیک به ۴۰ تا هست و تقریبا از ۲۰ ۳۰ تا کتاب هر سال ۲ الی ۳ تا سوال میاد

حتی باید ریاضی هم کار کرد

الان که سابقه تحصیلی مهمه میشه کنکور رشته دیگه ای رو داد؟

نمدونم کاش بشه :)

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

هنر ۲ تا کنکور دارهکنکور تئوریکنکور عملیبایددبرنامه ریزی کرد چون تعداد منابعش نزدیک به ۴۰ تا هست و ت ...

من رشتم ریاضیه دلم میخواست کنکور ریاضی رو بدم تا لیسانسی یا فوق بخونم بعد برم کنکور هنر بدم ولی با این سوابق تحصیلی همه معادلاتم بهم ریخته 

این منابع رو میشه خوند با اینکه هنرستانی نیستم؟

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
چجوریه سخته؟ من تجربیم میخوام ۴۰۵ کنکورشو بدم :)

می دونی کنکور هنر رقابت اصلیش بین ۲ هزار نفر هست کلا

و دو بخش داره کنکورش 

یکی عملی یکی تئوری

تئوری شامل:درک عمومی هنر:نزدیکه سی تا کتاب هست ضریب ۱۲

درک تصویر یا همون خلاقیت تصویری ضریب ۳

ریاضی و فیزیک ضریب ۵

عملی هم ضریبش ۱۲ هست که اصولا چند هفته  بعد از کنکور باید ازمونش رو داد

2790
2823
2791
2779
2792