2777
2789

رقص

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رقص ایرانی همو زومباس؟

حلقه هم خوبه، نمیدونم

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

رقص ایرانی

بدنسازی به لاغری کمک نمیکنه فقط عضله سازی میکنه و فرم میده

پبلاتس و تی ار ایکس به لاغری خیلییی کمک میکنن 

و رژیم سالم خوری و حذف آرد سفید و قند مصنوعی به مدت یک ماه هم جواب میده

آرامشتو معامله نکن:)
رقص ایرانیبدنسازی به لاغری کمک نمیکنه فقط عضله سازی میکنه و فرم میدهپبلاتس و تی ار ایکس به لاغری خیل ...

من بدنسازی رفتم واقعا ففط سایز کم کردم من هدفم اینه چربی هم آب شن 

ینی رقص برم بهتره؟همون زومباس رقص ایرانی؟

من بدنسازی رفتم واقعا ففط سایز کم کردم من هدفم اینه چربی هم آب شن ینی رقص برم بهتره؟همون زومباس رقص ...

چربیا با اون ورزشایی که گفتم و رژیم آب میشن

رقص بهتره از بدنسازی

نمیدونم😂

چربیا با اون ورزشایی که گفتم و رژیم آب میشنرقص بهتره از بدنسازینمیدونم😂

اها 

آخه من باشگاه از خونم خیلی دوره 

فقط تایم رقص و بدنسازی بهم میخوره 

ممنون دوستم💜

اها آخه من باشگاه از خونم خیلی دوره فقط تایم رقص و بدنسازی بهم میخوره ممنون دوستم💜

میتونی ورزشای هوازی رو توی خونه امتحان کنی روزانه به مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم حتی میتونی کش ورزشی هم بخری

میتونی ورزشای هوازی رو توی خونه امتحان کنی روزانه به مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم حتی میتونی کش ورز ...

اگ برم بدنسازی بگم برنامه هوازی میخام بنویسه تاثیر داره