2777
2789
عنوان

خودکشی بین نوجوون ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 72 پست
در مورد خودکشی و اینکه گناه کبیره است،هیچ شکی نیس..در مورد شکنجه شدنم قطعا شکنجه ی روحی بسیار وحشتنا ...

روح ماهم هر چی شکنجه میکشه چون تو این جسم فیزیکیه داره میکشه و بعد مرگ جسم فیزیکی دیگه وجود نداره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روح ماهم هر چی شکنجه میکشه چون تو این جسم فیزیکیه داره میکشه و بعد مرگ جسم فیزیکی دیگه وجود نداره

خیر شکنجه ی روحی با جسمی فرقش زمین تاآسمونه..شما اعتقادنداری،وگرنه تمام افرادی که در برنامه ی زندگی پس از زندگی اومدن از شکنجه ی روحی ومیزان شرمندگیشون میگفتن

اولش هیچ علایمی نداره درد کم کم میاد

بله...... وحشتناکه....... من اصلا متنفرم از این قرص..... مثل نقل و نبات ریخته....... خدایش نباید به هر کشی مخصوصا دخترها و پسرهای جوان بفروشن....... وجدان ندارن واقعا 

خیر شکنجه ی روحی با جسمی فرقش زمین تاآسمونه..شما اعتقادنداری،وگرنه تمام افرادی که در برنامه ی زندگی ...

آره درسته من این برنامه رو دیدمش ولی باور ندارم حرفاشون منطقی نیس از نظر من کنترم نمیندازه که دارن راست میگن یا خواب دیدن یا چی من فقط وقتی خودم ببینم باور میکنم چون خیلی گولمون زدن منم هر حرف بدون مدرکی رو باور نمیکنم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آره درسته من این برنامه رو دیدمش ولی باور ندارم حرفاشون منطقی نیس از نظر من کنترم نمیندازه که دارن ر ...

ولی من باور میکنم..اونا ازمحبت وعشق خدا حرف زدن..همشون شرمنده ی همون عشق بودن.....یک درصد احتمال بده حرفاشون راست باشه،بعد مرگ دیگه راه بازگشتی نیس،جز حسرت و افسوس..

خدا برات حفظش کنه رابطه ات باهاش دوستانه باشه و بهش مشورت بده ولی زورش نکن و بهش احترام بزار

به خدا همه رازهاش به من میگه مشکل اینه همش گوشی رستشه من پول ندارم کلاس بنویسمش بعد خیلی درسش عالیه باهوشه بعد شوهرم همش میگه اینکه زیاد به خودت وابسطه اش کردی خطرناک ن

خیلی میترسم همش ازش میپرسم دوست داری زن باشی یا مرد میگه مامان دیوانه ای معلومه مرد

اینقدر از اختلال هویتی میترسم 

یه مشت دختر لوس ننر هرزه بی مصرف که زیادی لی لی به لالاشون گذاشته بودن همون بهتر که مردن آدم بد ذات لوی آشغال همون بمیرند بهتره  آخه زندگی اینا خیلی بدتر از دختری بوده تو‌15 سالگی ازدواج اجباری کرد 600تا بچه آورد یا شکست عشقی خورد نق نقو ننه ام نمیذاره بابام نمیذاره خفه شو برو گمشو سر درست دهاتی بی خاصیت پخمه هیچ گهی نیستی الا یه بچه تنه لش بی سواد هرزه دبیرستانی که نه ک.ون درس خوندن داره نه ارزشی داره فقط برم ج.ندگی  کنم کونم ببینن ممه ام  ببینن رو من بشاشم اونهمه امکانات زیبایی مزخرفات برام گذاشتند بازم عر میزنم نق میزنم وق میزنم اعصاب والدینم خرد میکنم تنه لش خنگ کودن تنبل  فقط ژست ادا جلوی مردها عشق شوهرم اومدم شوهر کنم