2789
عنوان

سگ خونگی

241 بازدید | 21 پست

چند وقته یه سگو بر خلاف میلم اوردم ازش مراقبت کنم مریض بود پنج میلیون خرجش کردم خوب شد ی بیماری ویروسی شدید گرفته بود گفتن زنده موندنش معجزس به زور خوبش کردم ، امروز داداشم همش بالا میاورد مادرم گفت حاضر شو ببریمش بیمارستان سگه همش دنبالم میومد نمیزاشت برم منم یهو درو پشت سرم بستم نیاد خورد تو سرش الان خیلی بی حال و مریض افتاده میگم نکنه بخاطر اونه از عذاب وجدان دارم میمیرم کارمم عمدی نبود هی خدا نمیدونم چیکار کنم خودم افسزده بودم بدتر شدم این اتفاق افتاد   تروخدا دعا کنین خوب بشه وگرنه خودمو میکشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فکر میکنه باهاش دعوا کردی ی خرده باهاش بازی کن نازش کن باهاش حرف بزن اوکی میشه چیزی نیست ناراحت شده

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند

فکر میکنه باهاش دعوا کردی ی خرده باهاش بازی کن نازش کن باهاش حرف بزن اوکی میشه چیزی نیست ناراحت شده

نه چشاشو نیمه باز نگه میداره تو اینترنت سرچ‌ کردم نوشته بود علتش التهاب قرنیس مککنه در اثر ضربه یا عفونت باشه   خیلی حالم بده ، البته چند ساعتم تنها ولش کردم خونه تولس شاید بهش استرس وازد شده

نه چشاشو نیمه باز نگه میداره تو اینترنت سرچ‌ کردم نوشته بود علتش التهاب قرنیس مککنه در اثر ضربه یا ع ...

چیزی نشده نترس گاهی وقتا اینترنت اشتباه میگه یا بدترین حالت رو میگه برو ی کوچولو نازش کن اوکی میشه ناراحته از دستت چون تنهاش گذاشتی ببخشید اینطوری میگم سگها گاهی وقتا از ماها بیشتر میفهمن  

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند

نه فکر نکنم چیزیش باشه ناراحتیش و اینجوری نشون میده 

مظلوم نمایی میکنن

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

ی سوال اولش گفتی برخلاف میلت سگ و آوردی میتونم بپرسم چرا ؟

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."