2789
عنوان

سگ خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 21 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ی سوال اولش گفتی برخلاف میلت سگ و آوردی میتونم بپرسم چرا ؟

من نخواستمش واسه یکی از اشناها بود با اصرار اوردش از اونجایی ک مراقبت ازش سخته من گفتم نمیتونم مسئولیتشو قبول کنم روز بعد خواستم پس بدم دیدم مریضه دلم سوخت گفتم طرف بهش نمیرسه نگهش داشتم یهقته واسش سرم میزدم تا خوب شد ، الانم دو هفتس خوب شده بود میخواستم ببرم واکسانشو بزنم ک اینحوری شده  

اخه خیلی طول کشید اینم بگم بغلش میکنم میره اونور مبخوابه فک کنم تنهاش گذلشتم ناراحت شده

قهر کرده یه تشویقی بهش بدی یادش می‌ره 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
اخه بعید میدونم چشماشو‌ از سر ناراحتی اینجوری کنه مشخصه که چشماش اذیت میشه ابریزشم داره چشمش دوس دار ...

فردا ببرش دکتر

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
من نخواستمش واسه یکی از اشناها بود با اصرار اوردش از اونجایی ک مراقبت ازش سخته من گفتم نمیتونم مسئول ...

بنظر میاد مسیولیت پذیر باشیا ولی اگ دیدی زیاد حوصله نگهداری از سگ نداری میتونی واگذار کنی ب یکی دیگه بهش برسه حیوونکی. من خیلی حیوونا رو دوست دارم و امیدوارم هر چه زودتر حالش خوب بشه❤️

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."