2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دلت بخواددد

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
تقصیر خانواده امه اونا کاری کردن که این همه مشکل روانی پیدا کنم

عزیزم منم مشکلات خودمو توی زمینه های دیگه دارم حتی شاید بشه گفت تروما های بچگی

می‌دونی کی میشه حلشون کرد؟

وقتی که کسی رو مقصر ندونیم حتی اونایی که بهمون آسیب زدن 

هیچ وقت از رشد و تلاش دست برندار قطعا میتونی بهترش کنی 

اون چیزایی هم که گفتی اکثرشون ربطی به منطق نداشت همین که آگاهی از مشکلاتت نشون میده منطقی هم هستی و دید همه جانبه داری 

در حال صلح با درون💛

آره دیدم 

خودم به شخصه منطقی فکر میکنم ولی احساسی عمل میکنم

نمیدونم اون ها هم تو تصمیمات اینطورین یا نه🤧😁🤣

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟