2777
2789

نه

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی وجودم پر از شور و احساساته ولی هیچ وقت قدرت عقل و منطقمو از دست ندادم

من حالم از شخصیتم بهم میخوره🤮🤮🤮🤮 عجول .احساساتی.  زود باور .ساده لوح .مهر طلب .اعتماد به نفس پایین .گیج .بی منطق خجالتی کم رو .توانایی نه گفتن ندارم . خود کم بینی 

من حالم از شخصیتم بهم میخوره🤮🤮🤮🤮 عجول .احساساتی. زود باور .ساده لوح .مهر طلب .اعتماد به نفس پای ...

عزیزم اینطوری نگو به خودت تلقین نکن اصلا

اینایی که گفتی با مشاور میتونی حلشون کنی به مرور خوب میشی 

در حال صلح با درون💛
عزیزم اینطوری نگو به خودت تلقین نکن اصلااینایی که گفتی با مشاور میتونی حلشون کنی به مرور خوب میشی

تقصیر خانواده امه اونا کاری کردن که این همه مشکل روانی پیدا کنم

خودم منطقیم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.