2777
2789
عنوان

بر کاربرای چند رو لعنت 😂

294 بازدید | 31 پست

یه کاربری چند روز خیلی رفته بود رو مخم با هم دعوا داشتیم . این همش از چهرش تعریف میداد عکسشو دیدم لباس ژل زاویه فک گونه ژل چونه ژل دماغ عمل ابرو میکرو 

حاجی حداقل یه جا میزاشتی از خودت 😂

موهاش قرمز کرده میگه موهای خودمه  میگه من خیلی حساسم عکسشو گذاشته اصلا هم پاک نکرده بعد میگه من میترسم کسی از عکسم سو استفاده کنه 😐🤣

تو تاپیک هاش همش از شوهرش تعریف میداد تاپیکای اولشو دیدم فهمیدم وقتی حامله بوده میخواسته برا دوس پسرش گوشی بگیره آخه حیووون آخه سگ آخه گاو تویی که به شوهرت خیانت میکنی چرا میای تعریفشو میدی  

مارال هستم_نی نی یار جان عمت تعلیق نکن                  {تنها کاربری من}

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🐕🐕

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

اون کاربر که هیچی 

لحنه شمام اصلن جالب نیست:/

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

چقدر بهم میپرین😕

هوفففففف

تو یه سایت جاتون نمیشه؟ 

خوشبحالتون 

خیلی حوصله دارین 

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد